Breaking News Internasional Kabar Olahraga wong Singapur USA Breaking News

OMG: Aku wis divaksinasi lan aku ora ngerti apa isine

Apa sing ana ing vaksinasiku?
ditulis dening editor

COVID-19 bali kanthi kekuwatan lengkap. Umume wong sing mlebu ICU utawa mati ora divaksinasi.

Artikel iki darmabakti kanggo kabeh sing mikir dudu AKU.

Print Friendly, PDF & Email

Aku divaksinasi lan ora, aku ora ngerti apa isine - ora ing vaksin iki utawa ing vaksin sing aku entuk nalika isih cilik, utawa ing Big Mac utawa asu panas.

  • Aku uga ora ngerti apa sing ana ing ibuprofen utawa obat liyane, mung bisa nambani rasa lara.
  • Aku ora ngerti saben bahan ing sabun, sampo, utawa deodoran.
  • Aku ora ngerti efek jangka panjang panggunaan ponsel.
  • Aku ora ngerti yen panganan sing dakpangan ing restoran disiapake kanthi tangan sing resik.
  • Aku ora ngerti yen klambi, gorden, omben-omben olahraga ora sehat.

Cekakipun…
Akeh prekara sing aku ora ngerti lan ora bakal ngerti.

Nanging ana siji bab sing aku ngerti:

Urip iku cendhak, cendhak banget, lan aku isih pengin nindakake apa-apa kajaba mung "dikunci" ing omahku.

  • Aku isih pengin ngrangkul wong tanpa wedi.

Nalika isih cilik lan diwasa, aku divaksinasi polio lan akeh penyakit liyane. Aku lan wong tuwaku dipercaya ilmu lan ora nate nandhang lara utawa nularake penyakit sing divaksinasi.

  • Saben-saben aku nyopir, aku pasrahake uripku marang ewonan wong liyo lan ngarep-arep bakal tetep ana ing sisihe.

Wis makarya kabeh uripku nganti saiki!

Tanpa kapercayan, ora ana urip sing pantes lan ora ana katresnan!

  • Aku divaksinasi.
  • Aku ora divaksinasi kanggo nyenengake pemerintah.
  • Aku divaksinasi amarga:

    * Aku ora pengin mati saka Covid-19.
    * Aku ora pengin nyebarake Covid-19
    * Aku pengin ngrangkul wong sing ditresnani
    * Aku isih nyoba dhewe supaya ora transfer Covid
    * Aku seneng uripku.
    * Aku seneng nggawe Covid-19 dadi kenangan lawas.
    * Aku pengin nglindhungi kita.
    * Aku seneng nglindhungi sing ora bisa, yaiku bocah cilik.

Aku divaksinasi amarga ana penyakit serius liyane sing mbutuhake perawatan ing unit perawatan intensif, kayata

  • kacilakan, serangan jantung, kanker

Aku divaksinasi amarga aku seneng lelungan lan njelajah donya!

Saka kita kabeh ing eTurboNews lan Jaringan Pariwisata Donya!

Mangga divaksinasi!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar