| Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Rawuh Pariwisata Internasional ing Afrika lan Timur Tengah

Afrika dijadwalake bakal mbukak Paspor Tunggal taun iki
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pakar analytics perjalanan wis ngawasi kanthi rapet owah-owahan ing sektor lelungan wiwit pandemi diluncurake, lan nganti saiki, data tiket udhara nuduhake Amerika, utamane Karibia, minangka siji-sijine pangisi game nalika nerangake wektu nyata. Recovery lelungan. Nanging, data lelungan paling anyar nuduhake yen Afrika lan Timur Tengah uga kabukten luwih tahan banting.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika total angka mlebu global kanggo kedatangan internasional ing Oktober 2021 ana ing -77%, kanggo Afrika lan Timur Tengah angka iki ana ing - 68%. Salajengipun, punika Afrika Sub-Sahara sing nuduhake kinerja paling apik kanggo taun.

Ndelok kedatangan September-Oktober, 71% lelungan sing teka ing wilayah kasebut teka saka tujuan Timur Tengah. Dene kanggo Afrika Lor, wisatawan sing Ngunjungi Kanca & Relatif 46%, lan Afrika Sub-Sahara udakara 33%. Kanggo Timur Tengah mung 18%, nuduhake yen lelungan ing kene utamane kanggo Leisure.

Sajrone pandemi iki, warga negara paling dhuwur sing lelungan metu ing wilayah kasebut yaiku: Saudis. Iki banjur diterusake dening Emirat lan Qatari.

Yen dibandhingake karo mitra regional liyane, telung warga negara paling dhuwur kabeh duwe tingkat vaksinasi sing luwih dhuwur, sambungan penerbangan, lan kahanan lelungan sing luwih gampang yen dibandhingake, Afrika Kidul, sing ngalami kasus Covid anyar lan aturan kunci sing ketat.

Nuli mlebu ing Dubai, pemain utama ing penerbangan lan perjalanan jarak jauh, data tiket udhara nuduhake angka kedatangan sing dipesen mudhun 64% wiwit Nopember 2021 - April 2022, biasane musim puncak kanggo lelungan luang internasional.

Ing sisih flip, ana wutah sing ditandhani kanggo lelungan saka Mesir menyang Dubai lan angka perjalanan AS On-The-Book (OTB) mudhun mung 13% dibandhingake karo jaman pra-pandemi. Uga, taun-kanggo-tanggal dawa Tetep wis tikel kaping pindho, tambah saka 7 dina kanggo 14 dina saben pesenan.

Kabar apik liyane sing kudu diamati yaiku lelungan bisnis menyang UAE ana ing dalan sing apik kanggo pulih, tekan 75% ing minggu wiwit 21 Oktober dibandhingake karo 2019, didhukung dening acara langsung kaya Dubai Expo.

 Dheweke nambahake: "Ing wektu sing padha, lelungan kelas kabin Premium entuk 7% saka pangsa pasar dibandhingake taun 2019. Single lan pasangan sing paling lelungan menyang wilayah iki. Sawise mbukak Dubai Expo ing Oktober, lelungan menyang UAE mundhak lan mung 35% ing mburi tingkat 2019 - kabeh wis maju ing arah sing bener kanggo Dubai lan wilayah kasebut.

Sumber: ForwardKeys

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar