Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis India Breaking News Kabar Breaking Kazakhstan News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan saka Almaty menyang New Delhi ing Air Astana saiki

Penerbangan saka Almaty menyang New Delhi ing Air Astana saiki
Penerbangan saka Almaty menyang New Delhi ing Air Astana saiki
ditulis dening Harry Johnson

Air Astana nawakake sambungan kanggo penumpang sing lelungan saka Kyiv, Bishkek, Istanbul, Tbilisi lan Baku.

Print Friendly, PDF & Email

Air Astana bakal nerusake penerbangan saka Almaty menyang New Delhi, ibukutha India, tanggal 16 Desember 2021, kanthi telung layanan seminggu sing dilakokno dening pesawat Airbus A320.

Mangkat saka Almaty dina Selasa, Kemis lan Setu dijadwalake jam 07:50 lan tekan ing New Delhi ing 11:10, karo pesawat bali ing 12:20 lan rawuh ing Almaty ing 16:40. Kabeh kaping lokal, kanthi wektu penerbangan 3 jam 50 menit ing saben arah.

Air Astana nawakake sambungan trep kanggo penumpang lelungan saka Kyiv, Bishkek, Istanbul, Tbilisi lan Baku.

Informasi Lelungan / Persyaratan Entri

Kabeh penumpang lelungan menyang New Delhi kalebu bocah-bocah kudu ngisi formulir online bandara New Delhi. Penumpang sing umure luwih saka 5 taun uga kudu ngunggah asil tes PCR kanthi asil negatif ing 72 jam sadurunge tekan. Sadurunge mangkat nalika budhal lan maneh sawise tekan, penumpang bakal ngalami prosedur tes termometrik. Yen ana gejala koronavirus sing dideteksi, penumpang bakal dikirim menyang fasilitas medis.

Penumpang sing ora divaksinasi utawa divaksinasi sebagian kudu njupuk tes COVID-19 nalika teka lan mbaleni maneh ing pungkasan periode karantina omah pitung dina. Penumpang sing wis divaksinasi lengkap dibebasake saka tes PCR nalika teka lan saka karantina omah.

Air Astana

Air Astana yaiku maskapai penerbangan ing Kazakhstan, adhedhasar ing Almaty. Iki ngoperasikake layanan dijadwal, domestik lan internasional kanthi 64 rute saka pusat utama, Bandara Internasional Almaty, lan saka pusat sekunder, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar