Prancis ngumumake set anyar watesan COVID-19

Prancis ngumumake set anyar watesan COVID-19
Menteri Kesehatan Prancis, Olivier Veran
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit minggu iki, topeng bakal, maneh, wajib ing kabeh papan njero ruangan ing Prancis lan, kanggo musim perayaan, ing pasar Natal ruangan. 

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Kesehatan Prancis, Olivier Veran, dina iki ngumumake seperangkat larangan anti-coronavirus anyar sing dirancang kanggo nglawan gelombang kaping lima COVID-19.

Miturut menteri kasebut, langkah-langkah anyar, kalebu mbutuhake topeng kanggo ruangan njero ruangan lan mrentahake kabeh wong diwasa supaya njupuk suntikan booster kanggo pass kesehatan, minangka bagean saka upaya kanggo nyegah lonjakan ing rawat inap lan fatalitas COVID-19 tanpa nyebabake Prancis bali. menyang kunci.

Wiwit dina Setu, 27 November, kabeh wong diwasa ing France bakal layak kanggo tembakan booster vaksin COVID-19, sing diwajibake tanggal 15 Januari kanggo mesthekake yen pas kesehatan tetep sah.

Wong sing umure luwih saka 65 wis didhawuhi njupuk vaksin COVID-19 kaping telu ing tanggal 15 Desember.

Minangka saiki, pass kesehatan dibutuhake France kanggo ngakses papan njero ruangan, kayata restoran lan bar. 

Veran nambahake manawa pamrentah ora bakal nampa tes negatif maneh sajrone 72 jam sawise tekan minangka alternatif kanggo pass COVID. Nanging, tes COVID negatif kudu ditindakake sajrone 24 jam mlebu. 

Wiwit minggu iki, topeng bakal, maneh, wajib ing kabeh papan njero ruangan ing Prancis lan, kanggo musim perayaan, ing pasar Natal ruangan. 

Sanajan ana langkah-langkah anyar, Menteri Pendidikan Jean-Michel Blanquer ora nutup sekolah yen ngalami wabah COVID-19, kanthi nyatakake yen siswa mung kudu dites.

France wis ndeleng kasus COVID-19 mundhak ing sawetara minggu kepungkur, kanthi 32,591 infeksi anyar sing dicathet dina Rebo.

Sanajan 76.9% pedunung Prancis wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19, tingkat kedadeyan negara kasebut wis meh 200 infeksi anyar saben 100,000 wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

eTurboNews | TravelIndustry News