Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking Nigeria wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Menteri Pariwisata sing misuwur bakal ngomong ing Dina Pariwisata Afrika

Menteri Pariwisata sing misuwur bakal ngomong ing Dina Pariwisata Afrika
Menteri Pariwisata sing misuwur bakal ngomong ing Dina Pariwisata Afrika

Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett bakal dadi salah sawijining limang menteri pariwisata sing bakal diomongake sajrone acara kasebut sing narik para tokoh utama kanggo nuduhake pengalaman lan pandangan babagan pariwisata Afrika sajrone lan sawise pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

Lima menteri pariwisata sing misuwur bakal melu, banjur ngucapake edisi kaping pindho Dina Pariwisata Afrika sing dijadwalake bakal ditindakake mengko ing Lagos, ibukutha komersial Nigeria tengah esuk iki.

Edisi Kedua Hari Pariwisata Afrika (ATD) bakal ditindakake ing ibukutha komersial Nigeria wiwit tanggal 25 November nganti 26 November 2021.

eTurboNews bakal urip stream Hari Pariwisata Afrika, lan para pamaca bisa rawuh ing Zoom.

Acara kasebut ing kemitraan karo Dewan Pariwisata Afrika lan Jaringan Pariwisata Dunia

Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett bakal dadi salah sawijining limang menteri pariwisata sing bakal diomongake sajrone acara kasebut sing narik para tokoh utama kanggo nuduhake pengalaman lan pandangan babagan pariwisata Afrika sajrone lan sawise pandemi COVID-19.

Menteri Pariwisata Jamaika Dr Edmund Bartlett

Menteri liyane sing bakal melu ing acara kasebut yaiku Moses Vilakati, Menteri Pariwisata lan Urusan Lingkungan Kerajaan Eswatini, Hon Phildah Nani Kereng, menteri Lingkungan, Sumber Daya Alam, Konservasi lan Pariwisata Botswana.

Liyane yaiku Dr. Meunatu Pratt, Menteri Pariwisata lan Kebudayaan Sierra Leone lan Dr. Damas Ndumbaro, Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania.

Mantan Menteri Pariwisata lan Budaya Republik Seychelles lan Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Hon. Alain St. Ange minangka pribadine penting liyane ing industri wisata Afrika sing melu banjur ngomong ing acara Hari Pariwisata Afrika.

Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Hon. Alain St. Ange

Dewan Pariwisata Afrika Ketua Eksekutif Bpk. Cuthbert Ncube uga disetel kanggo ngrembug banjur nuduhake masalah sing relevan babagan pariwisata lan warisan sing sugih ing Afrika sajrone acara ATD.

Ketua Eksekutif Dewan Pariwisata Afrika Pak Cuthbert Ncube

Acara ATD uga narik kawigaten para guru pariwisata ing saindenging bawana Afrika, Amerika Serikat, Eropa lan negara liya ing saindenging jagad kanggo ngrembug, nuduhake ide positif lan ngganti pengalaman sing sugih babagan pendekatan sing paling apik sing bakal mbantu ngembangake banjur pasar pariwisata Afrika. lan Afrika minangka kabèh ing pasar wisata global.

Kanthi Tema "Persimpangan Pariwisata, Perdagangan lan Kelestarian, Kewajiban kanggo Afrika, Sajrone lan Pasca Era COVID-19", acara Dina Pariwisata Afrika kaping pindho bakal nyorot warisan lan layanan sing sugih sing ditawakake ing sektor pariwisata Afrika.

Komite Organisasi Internasional (IOC) wis ngumumake tuan rumah edisi kaping pindho Dina Pariwisata Afrika, sing bakal ditindakake sacara virtual.

Dina Pariwisata Afrika darmabakti kanggo fokus ing bawana Afrika minangka acara kontinental, sing nggabungake pemerintah, badan perusahaan, pemangku kepentingan lan liya-liyane ing rantai nilai pariwisata kanggo ngatasi masalah sing mengaruhi sektor kasebut.

ATD wis dirancang banjur darmabakti kanggo nggawa kapribaden pariwisata tombol kalebu policymakers nasional, stakeholder bisnis, pengunjung lan pemain pariwisata liyane ngrameke kasugihan Afrika, ngandika Ms Abigail Adesina Olagbaye saka Desigo Tourism Development lan Facility Management Company.

Tujuan ATD, antara liya, yaiku kanggo ngrayakake lan nampilake Afrika ing tataran global, kekuwatan eklektik saka macem-macem budaya lan aset pariwisata, warisan lan potensi ing kabeh inti makna, kaendahan lan karakter, ujare Ibu Abigail.

Acara kasebut uga bakal nggawa wong Afrika ing diaspora lan negara-negara Afrika liyane, kanca-kanca ing Afrika bebarengan kanggo ngormati nilai industri sing nyumbang banget kanggo pembangunan ekonomi lan nggawe lapangan kerja, ngasilake bathi lan ningkatake mata pencaharian lan komunitas ing saindenging bawana.

ATD uga bakal, ngoptimalake lan fokus ing sektor pariwisata Afrika lan nggawa menyang ngarep, tantangan lan masalah impeding wutah lan pembangunan pariwisata.

Iki uga bakal menehi peta solusi kanggo wutah, kamakmuran lan kemajuan sektor pariwisata ing mangsa ngarep, utamane promosi kelestarian lan pelestarian.

Dina kasebut bakal menehi inspirasi kanggo generasi sabanjure babagan kawruh lan apresiasi warisan budaya lan alam Afrika, uga nggawe lan nggampangake sambungan menyang "Afrika kanggo wong Afrika" lan Kanca Afrika sing bisa ngowahi prospek pariwisata bawana dadi kesempatan bisnis lan investasi.

Peserta ing Dina Pariwisata Afrika bakal dadi bagian saka sejarah banjur nyekseni edisi menarik liyane saka acara tandha Afrika sing nyisihake dina kontinental kanggo saben taun mengeti pariwisata lan kontribusi gedhe kanggo ekonomi Afrika.

Dina kasebut uga bakal menehi peta dalan kanggo tuwuh lan pangembangan pariwisata ing bawana Afrika, banjur nggabungake bisnis, investasi, kesempatan jaringan karo para pemangku kepentingan ing njero lan njaba industri.

Peserta acara kasebut uga bakal entuk kawruh lan tumindak sing kudu ditindakake amarga ditrapake kanggo pariwisata, perdagangan, kelestarian lan owah-owahan iklim.

Sawetara kegiatan bakal menehi tandha Dina Pariwisata Afrika sing samesthine bakal nyebar ing macem-macem negara Afrika liwat siaran virtual.

Dina Pariwisata Afrika diluncurake ing 2020 (taun pungkasan) kanthi partisipasi saka 79 negara lan 21 pamicara saka 11 negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar