Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Cathay Pacific mbatalake penerbangan sawise kru nolak aturan karantina anyar

Cathay Pacific mbatalake penerbangan sawise kru nolak aturan karantina anyar
Cathay Pacific mbatalake penerbangan sawise kru nolak aturan karantina anyar
ditulis dening Harry Johnson

Cathay Pacific kepeksa mbatalake sawetara penerbangan penumpang menyang Hong Kong sawise umume kru ora gelem nuruti aturan karantina operator kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

As Hong Kong ngupayakake strategi 'COVID-nol' kanggo mbukak maneh tapel wates karo daratan China, salah sawijining maskapai penerbangan paling gedhe ing Asia lan maskapai asal Hong Kong, Cathay Pacific wis kepengin banget nulungi panguwasa kutha kanthi langkah iki.

Cathay Pacific takon kru kabin lan pilot dadi sukarelawan kanggo sistem 'loop tertutup' ing Desember. Iki melu kerja telung minggu berturut-turut, tetep ing Hong Kong mung sedhela, sadurunge karantina rong minggu nalika bali.

Nanging, perusahaan kasebut katon sithik banget sukarelawan kanggo nindakake jadwal iki amarga akeh sing pengin mulih kanggo Natal.

Cathay Pacific dipeksa mbatalake sawetara penerbangan penumpang kanggo Hong Kong sawise umume kru ora gelem nuruti aturan karantina operator.

Gara-gara kru-keru, Cathay Pacific dipeksa ngowahi kira-kira sapratelo penerbangane dadi barang tinimbang transportasi penumpang.

"Watesan operasional lan lelungan sing tetep ditindakake terus mbatesi kemampuan kanggo ngoperasikake penerbangan kaya sing direncanakake. Kita nggabungake jadwal penerbangan penumpang kanggo Desember 2021, kalebu mbatalake sawetara penerbangan menyang Hong Kong, "ujare juru bicara Cathay Pacific.

Maskapai kasebut bakal ngatur pesenan alternatif kanggo penerbangan penumpang sing isih ana kanggo nampung klien sing penerbangan dibatalake.

Sanajan peraturan karantina Hong Kong sing ketat, kasus COVID-19 terus muncul maneh, kanthi telung pilot kargo Cathay Pacific bubar nyoba positif sawise teka saka Frankfurt.

Rong kasus varian COVID-19 Afrika kidul sing anyar, sing wis nyebabake sawetara negara Uni Eropa ngenalake maneh larangan perjalanan, uga ditemokake ing wong sing lelungan ing karantina, Departemen Kesehatan Hong Kong ngumumake dina Jumuah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar