Dewan Pariwisata Afrika Terus Nyawiji: Saiki ing Rwanda

Acara Pariwisata Rwanda
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB), Pak Cuthbert Ncube, ngaturake nedha bengi gala sing dirawuhi para menteri pariwisata, duta besar, lan ketua saka macem-macem papan pariwisata bebarengan karo luwih saka 3,000 profesional pariwisata sing melu ing minggu Pariwisata Rwanda.

Print Friendly, PDF & Email

Umume negara-negara Afrika tangi karo kabar sing ngrusak sawetara negara sing nutup lelungan menyang negara-negara Afrika tartamtu amarga mundhak varian COVID-19 anyar.

Sing dibutuhake Afrika yaiku nliti kanthi jero lan nyawiji kanthi tekad lan mbangun mekanisme warisan lan pemulihan ing njero lan ing antarane awake dhewe nggunakake pariwisata minangka sektor katalis kanggo nggabungake kabeh upaya negara kanggo ngluwihi efek sing ngrusak koronavirus lan Varian sing tahan suwe sing terus tuwuh nganti saiki.

Senadyan warta hard-hit amarga ing varian koronavirus anyar sing diarani B.1.1.529, ana kasenengan ing acara Rwanda minangka pimpinan pariwisata nampa accolades ing apresiasi ing peran ing upaya Recovery adoh saka industri pariwisata.

Babagan Dewan Pariwisata Afrika

Didegaké ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga tumindak minangka katalis kanggo pangembangan lelungan lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka, lan ing wilayah Afrika. Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing selaras, riset wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggota. Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan umum, Dewan Pariwisata Afrika ningkatake pertumbuhan, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata ing Afrika. Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan pitutur kanthi basis individu lan kolektif kanggo organisasi anggota. ATB ngembangake kesempatan kanggo marketing, hubungan masyarakat, investasi, branding, promosi, lan nggawe pasar khusus. Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar