Airlines aviation Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Spanyol Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Informasi Penumpang Iberia Advance Liwat Kemitraan Anyar

Iberia Advances API
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Distributor industri lelungan bisa nyambung wiwit dina iki menyang Iberia liwat Kyte API lan ngakses tarif udhara lan layanan tambahan.

Print Friendly, PDF & Email

Iberia lan Kyte - perusahaan teknologi sektor penerbangan sing nawakake API label putih kanggo maskapai minangka SaaS - saiki wis ngumumake penandatanganan persetujuan.

Kyte API minangka alat modern lan gampang diimplementasikake sing ngidini distributor industri lelungan nyambung langsung menyang kabeh inventaris maskapai Spanyol lan ngakses produk kanthi cepet, gampang lan efisien.

Persetujuan iki minangka bagean saka misi Kyte kanggo nawakake teknologi penjualan canggih ing saluran ritel menyang maskapai lan, ing wektu sing padha, mbantu dheweke ngowahi cara ndandani rega lan nyebarake produk menyang klien, kanthi langsung lan saluran ora langsung. 

Alice Ferrari, CEO Kyte komentar: "Kita bangga banget dadi salah sawijining panyedhiya API pisanan kanggo pimpinan maskapai kayata Iberia.

"Tujuan kita yaiku mbantu maskapai mujudake visi kanggo modernisasi kabeh pengalaman reservasi. We offer kanggo maskapai anyar lan gampang kanggo nggunakake alat sing dirancang kanggo nyukupi pangarepan saiki kanggo dodolan online. Kabeh iki tanpa kompromi tingkat kecanggihan sing dibutuhake kanggo ngatur kerumitan lan kabutuhan keamanan sing dikarepake industri penerbangan.

"Tujuan kita yaiku ngembangake hubungan sing kuat lan jangka panjang karo Iberia lan ndeleng kepiye carane njupuk kesempatan gedhe sing ditawakake NDC."

Miguel Henales, Direktur Bisnis Digital Iberia, nambahake: "Ing pandemik Watesan wis nambah pangarepan konsumen lan nyepetake tendensi digital. Thanks kanggo teknologi NDC, kita bisa nyukupi kabutuhan klien lan menehi layanan sing paling optimal nalika leladen lan banjur ngatur perjalanan.

"Tujuan pungkasan kita yaiku narik luwih akeh mitra menyang saluran NDC, nawakake sambungan modern kaya API Kyte sing ngidini distribusi produk sing luwih apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar