aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality India Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

IATO Nrima Dilanjutake Operasi Penerbangan Internasional Nanging Kepengin Luwih

Larangan perjalanan internasional India terus
lelungan internasional India
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Asosiasi Operator Tur India (IATO) ngucapake matur nuwun marang pamrentah kanggo njupuk keputusan kanggo nerusake operasi penerbangan internasional reguler wiwit tanggal 15 Desember 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut Pak Rajiv Mehra, Presiden IATO: “Saiki kita sedhih banget amarga wis meh 2 taun wis meh nol amarga ora ana turis manca. Kanthi sepenuh ati kita nampani keputusan kasebut, nanging uga minangka keputusan sing ditunggu-tunggu, amarga ora ana penerbangan internasional sing mbukak visa turis, kalebu visa e-wisata wiwit tanggal 15 November, ora ana gunane. airfares padha exorbitantly dhuwur. Normalisasi operasi penerbangan iki bakal nyuda tiket pesawat lan ndadekake turis manca bisa ngunjungi India kanggo luang lan industri liyane.

"Kita luwih nyuwun marang pamrentah supaya uga ndeleng kemungkinan nerusake penerbangan internasional saka 14 negara sing dilarang utamane saka pasar sumber kaya Inggris, Prancis, Jerman, Walanda, Afrika Kidul, Selandia Baru, lan Singapura, lsp. Iki minangka pasar sumber tradisional kita, lan akeh turis manca sing lelungan saka negara kasebut.

Said Subhash Goyal, Ketua STIC Travel Group nambahake komentare kanthi bentuk surat sing berbunyi:

"Kabar sing ditunggu-tunggu babagan nerusake penerbangan internasional minangka dorongan oksigen kanggo sektor pariwisata lan lelungan sing berjuang. Ing pasar sing akeh panjaluk lelungan internasional, lan industri pariwisata sing wis keluwen pendapatan, mbukak rute perjalanan internasional minangka intervensi pas wektune sing dibutuhake kanggo nambah jutaan yuta. Wong India sing gumantung ing sektor iki kanggo panguripane.

"Kita kabeh seneng karo woro-woro sing apik babagan miwiti penerbangan internasional sing dijadwalake wiwit tanggal 15 Desember 2021. Iki ora mung bakal nambah ekonomi India, nanging kanthi mbukak langit, wong bakal bisa ketemu karo kulawargane, tuwane, anak terdampar ing India lan luar negeri kanggo dangu, lan bisa kanggo ngrameke mangsa preian teka bebarengan.

"Kita matur nuwun banget marang Menteri Penerbangan Sipil, Sh. Jyotiraditiya Scindia, kanggo usaha sing ora kesel lan netepi janjine, diwenehake marang industri India kanggo miwiti penerbangan internasional sing dijadwalake kanggo kepentingan nasional sing luwih gedhe lan nggawa India menyang kamulyane. aviation dina.”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar