Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia Investments News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Zambia

Ethiopian Airlines lan IDC arep ngluncurake Zambia Airways anyar

Ethiopian Airlines lan IDC arep ngluncurake Zambia Airways anyar
Ethiopian Airlines lan IDC arep ngluncurake Zambia Airways anyar
ditulis dening Harry Johnson

Ethiopian duwe 45 persen saham ing joint venture nalika Industrial Development Corporation Limited (IDC) nahan 55 persen, pemegang saham wis nyumbang USD30 yuta ing modal kanggo panyiapan saka maskapai.

Print Friendly, PDF & Email

Ethiopian Airlines, grup penerbangan paling gedhe ing Afrika, seneng ngumumake yen wis ngrampungake persiapan kanggo peluncuran Kapal Angkutan Nasional Zambia kanthi usaha patungan karo Industrial Development Corporation Limited (IDC). Ethiopian duwe 45 persen saham ing joint venture nalika Industrial Development Corporation Limited (IDC) nahan 55 persen, pemegang saham wis nyumbang USD30 yuta ing ibukutha menyang panyiapan saka maskapai.

Zambia Airways (ZN) anyar bakal gabung karo langit Afrika kanthi penerbangan domestik wiwitan saka Lusaka menyang Ndola tanggal 1 Desember 2021 lan bakal beroperasi kanthi frekuensi enem lan kaping lima seminggu menyang Ndola lan Livingstone. Rute domestik liyane menyang Mfuwe lan Solwezi bakal ditindakake sadurunge ngenalake tujuan regional, menyang Johannesburg lan Harare, menyang jaringan ing kuartal pisanan 2022.

Pak Tewolde GebreMariam, CEO Group saka Ethiopian Airlines ngandika: "Ing
kemitraan usaha strategis ing peluncuran operator nasional Zambia minangka bagéan saka
kita Vision 2025 sawetara strategi hub ing Afrika. Ethiopian setya marang sawijining
rencana wutah kanthi kolaborasi karo operator Afrika lan Zambia Airways anyar
bakal dadi hub sing kuwat ing Afrika Tengah lan Kidul sing nggunakake domestik,
panyambungan udara regional lan pungkasanipun internasional kanggo penumpang lan kargo kanggo
tujuan utama ing Timur Tengah, Eropah lan Asia, kang bakal nambah
integrasi sosial ekonomi lan industri pariwisata ing Zambia lan wilayah kasebut.

Liwat sawetara strategi hub ing Afrika, Ethiopian Airlines saiki ngoperasikake hub ing Lomé (Togo) karo ASKY Airlines, Malawian ing Lilongwe (Malawi), Tchadia ing N'Djamena (Chad) lan Ethiopian Mozambik ing Maputo (Mozambik) nalika duwe saham sing wis dituku ing operator nasional Guinea lan Republik Demokratik Kongo. .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar