aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Jamaika Nemtokake Watesan Lelungan Anyar ing Negara-negara Afrika

Jamaika Travel Update
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Jamaika wis, kanthi efek langsung, ngetrapake larangan kanggo wong sing lelungan saka sawetara negara Afrika, sawise muncule varian anyar saka keprihatinan kanggo SARS-CoV-2, sing wiwitane diidentifikasi minangka B.1.1.529.

Print Friendly, PDF & Email

Negara kasebut yaiku:

• Botswana

• Eswatini (sadurungé Swaziland)

• Lesotho

• Malawi

• Mozambik

• Namibia

• Afrika Kidul

• Zimbabwe

NON NASIONAL

Kabeh wong sing dudu warga negara utawa penduduk permanen ing Jamaika lan sing wis ngunjungi negara sing kadhaptar sajrone 14 dina pungkasan ora bakal diidini mlebu ing Jamaika.

NASIONAL

Kabeh warga lan residents permanen saka Jamaika sing wis ngunjungi negara sing kadhaptar sajrone 14 dina pungkasan bakal diidini mlebu, nanging bakal tundhuk karantina sing diawasi negara ora kurang saka 14 dina.

Apa ana cara kanggo TRAVEL?

Presiden Jaringan Pariwisata Dunia Dr Peter Tarlow, sing uga dadi pendeta kanggo Stasiun College, Departemen Polisi Texas, lan pakar babagan keamanan lan keamanan lelungan & pariwisata, duwe saran kanggo jagad pariwisata: Iki dudu wektu kanggo gupuh, nanging iki wektu kanggo nggunakake otak.

Saran iki teka rong dina sawise jagad iki tangi galur liyane saka Coronavirus, dikenal minangka Omicron, utawa teknis varian B.1.1.529.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar