Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika rapat News Spanyol Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Bartlett tumuju ing Majelis Umum UNWTO sing penting

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, budhal saka pulo kasebut wingi kanggo rawuh ing sesi kaping patlikur Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), sing bakal ditindakake ing Madrid, Spanyol, wiwit tanggal 30 November nganti 3 Desember 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Majelis Umum bakal fokus ing inovasi, pendidikan, pembangunan deso, lan peran pariwisata ing wutah inklusif. Kajaba iku, program kasebut kalebu persetujuan amandemen sing diusulake menyang Kerangka Hukum Keanggotaan Afiliasi UNWTO, final Liga Siswa UNWTO, lan pengangkatan Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo periode 2022-2025. 

"Acara kasebut uga bakal nampilake Kompetisi Video, sing kalebu rong kategori: Kisah Luar Biasa Ketahanan Pariwisata lan Promosi Pariwisata lan Dekade Aksi. Majelis Umum minangka rapat utama UNWTO lan papan kanggo Negara Anggota kanggo ngetrapake program kerja lan anggaran biennial UNWTO kanggo 2022-2023, "ujare Menteri.

UNWTO nduweni 159 negara anggota, kanthi Majelis Umum minangka organisasi paling dhuwur saka UNWTO. Sesi biasa dianakake saben rong taun lan dirawuhi dening delegasi Anggota Lengkap lan Associate.

"Majelis Umum minangka rapat paling kritis para pejabat pariwisata senior lan wakil sektor swasta tingkat tinggi ing saindenging jagad. Iki minangka rapat utama UNWTO lan ketemu kanggo nyetujoni anggaran lan program kerja lan topik debat sing penting banget kanggo sektor pariwisata, "jelas Menteri Bartlett.

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett dijadwalake bali menyang pulo kasebut tanggal 5 Desember 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar