Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Olahraga transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Qatar Airways siap kanggo Piala Arab FIFA Qatar 2021

Qatar Airways siap kanggo Piala Arab FIFA Qatar 2021
Qatar Airways siap kanggo Piala Arab FIFA Qatar 2021
ditulis dening Harry Johnson

Amarga iki bakal dadi Piala Arab FIFA pisanan, Qatar bakal nampilake bal-balan pan-Arab sing paling apik.

Print Friendly, PDF & Email

Pisanan tau Piala Arab FIFA bakal njupuk Panggonan ing Qatar saka 30 November kanggo 18 Desember, karo Qatar Airways minangka Official Airline Partner turnamen.

Kanthi 16 negara sing melu, para penggemar saiki bisa ngenteni turnamen kasebut. Negara-negara kualifikasi wis digambar ing patang klompok: Grup A: Qatar, Irak, Oman lan Bahrain; Grup B: Tunisia, UAE, Suriah lan Mauritania; Grup C: Maroko, Arab Saudi, Yordania lan Palestina lan Grup D: Aljazair, Mesir, Libanon lan Sudan.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Kanthi kurang saka setahun nganti Piala Donya FIFA Qatar 2022, turnamen iki bakal dadi uji coba sing sampurna kanggo kita minangka Maskapai Resmi lan Mitra Resmi FIFA kanggo nyiapake. kanggo panggung gedhe. Amarga iki bakal dadi sing sepisanan Piala Arab FIFA, Qatar bakal nampilake bal-balan pan-Arab sing paling apik. Kita pengin nyedhiyakake titik sentuhan utama sing lancar kanggo para penggemar, pemain, staf pelatih lan pejabat sajrone lelungan lan tetep ing kene supaya bisa nikmati turnamen sing paling apik.

Minangka Mitra Resmi FIFA, Qatar Airways wis nyeponsori acara mega kalebu Piala Donya Klub FIFA 2019 lan 2020, lan bakal nyeponsori Piala Donya FIFA Qatar 2022.

Qatar Airways uga sponsor sawetara klub bal-balan paling gedhe ing donya kalebu Al Sadd SC, Boca Juniors, FC Bayern München, KAS Eupen, lan Paris Saint-Germain.

Operator nasional Negara Qatar terus mbangun maneh jaringan, sing saiki ana ing luwih saka 140 tujuan. Kanthi luwih akeh frekuensi ditambahake menyang hub utama, Qatar Airways nawakake konektivitas sing ora ana tandhingane kanggo para penumpang, dadi gampang kanggo nyambung menyang tujuan sing dipilih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar