Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Wtn

Telpon Urgent WTN kanggo Negara OECD kanggo Ngimbangi Industri Pariwisata Afrika

pangembangan ulang
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengasingan anyar negara-negara Afrika Kidul amarga varian Omicron saka Coronavirus sing mentas dideteksi duwe anggota Industri Perjalanan lan Pariwisata Afrika frustasi lan nesu.

Print Friendly, PDF & Email

Organisasi kanggo Kerjasama Ekonomi lan Pembangunan (OECD) minangka organisasi internasional sing makarya kanggo mbangun kabijakan sing luwih apik urip luwih apik. Tujuane kanggo mbentuk kabijakan sing ningkatake kesejahteraan, kesetaraan, kesempatan, lan kesejahteraan kanggo kabeh.

Bebarengan karo pamrentah, pembuat kebijakan, lan warga negara, OECD nggarap standar internasional adhedhasar bukti lan nemokake solusi kanggo macem-macem tantangan sosial, ekonomi, lan lingkungan. Saka ningkatake kinerja ekonomi lan nggawe lapangan kerja, kanggo ningkatake pendhidhikan sing kuat lan nglawan penghindaran pajak internasional, OECD nyedhiyakake forum unik lan hub kawruh kanggo data lan analisis, ijol-ijolan pengalaman, enggo bareng praktik paling apik, lan saran babagan kabijakan umum lan setelan standar internasional. .

OECD minangka jantung kerjasama internasional. Negara anggota kerja sama karo negara liya, organisasi, lan para pemangku kepentingan ing saindenging jagad kanggo ngatasi tantangan kabijakan saiki.

Organisasi kanggo Kerjasama lan Pembangunan Ekonomi minangka organisasi ekonomi antar-pamaréntah kanthi 38 negara anggota, didegaké ing taun 1961 kanggo ngrangsang kemajuan ékonomi lan perdagangan donya.

Negara-negara ing ngisor iki minangka anggota OECD saiki:

Negaratanggal 
 AUSTRALIA7 Juni 1971
 AUSTRIA29 September 1961
 BELGIUM13 September 1961
 CANADA10 April 1961
 CHILE7 Mei 2010
 COLOMBIA28 April 2020
 COSTA RICA25 Mei 2021
 CZECH REPUBLIC21 Desember 1995
 Denmark30 Mei 1961
 ESTONIA9 Desember 2010
 FINLAND28 Januari 1969
 FRANCE7 Agustus 1961
 GERMANY27 September 1961
 Yunani27 September 1961
 hungary7 Mei 1996
 ICELAND5 Juni 1961
 IRELAND17 Agustus 1961
 ISRAEL7 September 2010
 ITALY29 Maret 1962
 JAPAN28 April 1964
 KOREA12 Desember 1996
 LATVIA1 Juli 2016
 Lithuania5 Juli 2018
 LUXEMBOURG7 Desember 1961
 Meksiko18 Mei 1994
 LONDO13 November 1961
 New Zealand29 Mei 1973
 Norwegia4 Juli 1961
 POLAND22 November 1996
 PORTUGAL4 Agustus 1961
 REPUBLIK Slovak14 Desember 2000
 SLOVENIA21 Juli 2010
 BONGSO SPANYOL3 Agustus 1961
 SWEDEN28 September 1961
 SWITZERLAND28 September 1961
 TURKEY2 Agustus 1961
 UNITED KINGDOM2 Mei 1961
 UNITED STATES12 April 1961

Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube dikirim menyang grup WhatsApp organisasi wingi:

Sugeng enjing Rekan. Sumangga kita sedaya pinaringan sehat wal afiat. Kita wis nyathet kanthi kuciwa lan jijik langkah Eropa lan liya-liyane kanggo ngisolasi Afrika. Wis suwe diarep-arep amarga kita tansah nyuarakke persamaan sing wis dilestarekake nganti pirang-pirang dekade. Yen ana wektu kanggo kabeh bisa nyawiji, saiki, Afrika kudu nggabungake kabeh upaya kanggo ningkatake komunitas lan warga negara.

Wangsulan menika kalebet unen-unen: Bpk ​​Ketua, kita kedah jumeneng lan mbelani bawana.

Iki ditanggapi dening Profesor Geoffrey Lipman saka SunX ing Brussels:

Kanca-kanca sing ditresnani saka Afrika: Aku nyaranake sampeyan kudu nyedhaki kasunyatan Omicron anyar iki kanthi logika sing tenang, ora mung emosi sing bisa dingerteni.

Kacarita ana 60 penumpang sing kena infeksi ing pesawat KLM saka Capetown menyang Amsterdam minggu iki. Galur anyar bisa ngilangi proteksi vaksinasi saiki. Iki lagi dites lan dina wiwitan proses kasebut. Ora metu saka sentimen anti-Afrika manawa panguwasa ing Eropa nyoba nutup celah kasebut. Iki amarga bisa dadi celah mateni ing strategi perlindungan warga dhasar.

Bebarengan, kita kudu nglobi komunitas Internasional (kalebu industri finansial lan asuransi) kanggo Dana Kompensasi Pariwisata mega kanggo nutupi acara sing ngancam pariwisata sing didorong kesehatan lan mangsa ngarep.

Wolfgang Koening saka Jerman nambahake:

Lan wis suwe kanggo ngeculake paten vaksin kanggo menehi kabeh wong Afrika kesempatan kanggo divaksinasi lan nyegah varian anyar muncul.

Kalo Africa Media saka Nigeria dikirim:

Ngomong babagan label sing salah tinimbang mikir yen ora perlu. Kita kudu ngomong!

Apa sampeyan mikir dheweke bakal bisu lan nonton negarane kanthi salah menehi label? Kita ngomong babagan kabeh wilayah Afrika Kidul. Iku ora lucu. Apa sampeyan mikir China gampang? Ing kasus iki, ora ana bukti empiris kanggo nemtokake orisinalitas OMICRON, nanging padha nyimpulake yen iku Afrika. Apa sampeyan mikir Botswana gampang banget nalika pisanan dijenengi varian Botswana? Kabeh kita kudu ngomong munggah; iku serangan kolektif marang manungsa.

Anggota ATB saka Zambia ngirim:

Ora ana sing menang nalika nutup tapel wates. Iki minangka kahanan sing ilang / ilang kanggo wates sing nutup lan sing kena pengaruh penutupan kasebut. Cara sing progresif mung kanggo ngetrapake lan nguatake langkah-langkah saiki kanggo ngatasi transmisi COVID.

Faouzou Deme saka Senegal nambahake:

Halo: Pandemi iki minangka perang dingin para industrialis gedhe lan kekuwatan Eropa lan Amerika sing gedhe kanggo nyirnakake Afrika kanggo kepentingan pribadine. Kita kudu mikir lan nyiapake forum stimulus kanggo pariwisata Afrika (sub-wilayah) babagan mode konsumsi produk wisata kanggo warga lokal ing sektor digital lan liya-liyane. Iki minangka proposisi pribadiku. Piye menurutmu?

Presiden Afrika Kidul Cyril Ramaphosa ngandika wingi:

Suwe banget, negara-negara Afrika wis nglatih pandelengan babagan perdagangan lan kesempatan investasi ing pasar ing sanjabane bawana, kayata Eropa, Asia, lan Amerika Utara. Wektu kanggo fokus luwih cedhak karo omah.

Jaringan Pariwisata Dunia ngusulake:

Amarga galur Omicron saka COVID-19 wis diidentifikasi dening para ilmuwan riset paling dhuwur ing Afrika Kidul, lan negara kasebut langsung menehi kabar marang Organisasi Kesehatan Dunia lan Dewan Kesehatan Global, nggunakake prosedur internasional sing disepakati sacara universal, mula penting ora menehi kesan yen negara nindakake apa samesthine saka wong-wong mau ing persetujuan internasional, tegese padha kudu labeled negatif minangka negara, lan ora ngukum negara sing isolasi; lan

Amarga WHO resmi nyatakake yen Larangan Lelungan ora bakal mbantu nyegah panyebaran virus; lan

Amarga sanajan menehi saran iki, akeh pamrentah OECD kanthi sepihak ngetrapake larangan perjalanan kasebut ing negara-negara Afrika Kidul.

Amarga iki duwe pengaruh finansial langsung sing bisa diukur terus ing sektor Travel & Pariwisata ing negara-negara Afrika Kidul iki lan mulane kahanan sosio-ekonomi lan pangembangane,

Jaringan Pariwisata Dunia ngajak negara-negara OECD sing tanggung jawab kanggo nggawe Dana Internasional kanggo ngimbangi sektor Perjalanan & Pariwisata negara-negara Afrika kasebut, kaya sing diverifikasi dening Bank Pembangunan Afrika, lan njaga dana kasebut ing tingkat sing dibutuhake nganti larangan kasebut diilangi.

Sayange, kedadeyan ing akhir minggu, katon kaya Afrika Kidul lan Botswana diwenehi label.

Ing sawetoro wektu, kita ngerti galur anyar wis ana ing Belgia, Jerman, Inggris, Kanada, lan Hong Kong, lan saiki lagi mlaku. Jepang lan Israel nutup watese kanggo kabeh wong manca. Iki ngluwihi Afrika Kidul.

Kasunyatan manawa Afrika ora duwe sarana kanggo njaluk kabeh wong divaksinasi, bisa uga nyebabake mutasi virus anyar. Jaringan Pariwisata Dunia njaluk pedoman anyar babagan carane lelungan karo COVID-19 lan njaga wates lan ekonomi mbukak.

Iki nduwe pengaruh finansial langsung sing bisa diukur terus ing sektor Lelungan & Pariwisata ing negara-negara Afrika Kidul kasebut lan mula kahanan sosio-ekonomi lan pangembangane. 

Dina iki, WTN nampa telpon saka negara-negara Afrika sing kudune ora kena pengaruh galur anyar. Operator tur ing Uganda ngandhani WTN yen dheweke nampa pembatalan massal saka para wisatawan AS. Katon kabeh Afrika saiki diwenehi label, lan iki ora bakal mandheg ing kene.

Petisi klik kene

Jaringan Pariwisata Dunia njaluk Dana sing bakal diadegake dening Negara OECD

The Jaringan Pariwisata Dunia mulane, njaluk dhukungan kanggo sektor Pariwisata Afrika Kidul sing kena pengaruh langsung amarga langkah-langkah dening negara-negara OECD tartamtu kanggo mandheg sepihak saka layanan udara sing disepakati sacara bilateral. 

WTN nyaranake kanggo Dewan Pariwisata Afrika kanggo ngatasi masalah iki karo Menteri Pariwisata Afrika, karo Kepala Negara Afrika, karo EU, AS, Inggris, lan Jepang.

Jaringan Pariwisata Dunia bakal ndhukung telpon kanggo ngimbangi sektor Perjalanan & Pariwisata negara-negara Afrika kasebut, kaya sing diverifikasi dening Bank Pembangunan Afrika. WTN nelpon kanggo njaga Dana Kompensasi Pariwisata ing tingkat sing dibutuhake nganti larangan kasebut diilangi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar