Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UAE Kabar Breaking Uganda

Menu Inflight Anyar Uganda Airlines: Grasshoppers?

Rauh menyang menu Uganda Airlines?
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Sawise kedadeyan aneh ing pesawat Uganda Airlines UR 446 menyang Dubai ing dina Jumuah, 26 Nopember 2021, nalika ana penumpang sing kejiret ing kamera hawking belalang ing tas polythene, maskapai kasebut kepeksa nggawe pratelan babagan kedadeyan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Isin amarga reaksi sing nyebar ing media sosial sing nyenengake wong Uganda teka pernyataan sing didhelikake, nalika nggegirisi penumpang sing salah, maskapai kasebut uga nyaranake nambahake. delicacy lokal Nsenene (Walang sungu dawa) ing menu kanggo penerbangan regional lan internasional.

"Kita wis njupuk pelajaran saka kedadeyan kasebut. Sawetara pelanggan seneng karo Nsenene, "ujare pratelan maskapai. "We are considering nambah Nsenene, delicacy Uganda lokal, ing menu kita kanggo penerbangan regional lan internasional ing request. Tambahan saka Nsenene iki bakal nggawa budaya Uganda menyang donya. Pamindhahan kasebut bakal ningkatake pemasaran pariwisata lan mata pencaharian wong-wong ing rantai nilai belalang.

Uganda Airlines, Nanging, dielingake marang reccurrences saka tumindak kuwi onboard, warning sing mbabarake penumpang kanggo pengalaman pasar unruly kuwi onboard bakal nyebabake penumpang bakal offloaded tanpa pertimbangan luwih.

Manajer Hubungan Umum Uganda Airlines, Shakira Rahim, ujar ing wawancara televisi ing NTV manawa maskapai kasebut bakal takon marang penumpang kasebut nalika bali kanggo ngirim sinyal menyang penumpang sing tumindak kanthi cara sing ora enak ing kapal. Dheweke mbela kru sing dikandhakake dheweke nyoba nyegah wong lanang kasebut supaya menehi ruang kanggo para penumpang. "Sampeyan ora bisa nindakake ing penerbangan internasional, amarga ana penumpang ing pesawat sing bakal nerusake perjalanan ing papan liya. Panganan sing durung liwat standar lan kualitas mriksa ora diijini onboard; iku masalah, lan iku standar, "ujare Rahim. 

Ngomentari sing padha, Manajer Urusan Umum Otoritas Penerbangan Sipil Uganda, Vianney Lugya, ujar: "Belalang ora kalebu dhaptar barang sing dilarang. Dadi, dudu masalah keamanan yen belalang ing pesawat. Siji-sijine masalah sing kudu ditliti yaiku kepiye penumpang nindakake awake dhewe ing pesawat. Siji-sijine kahanan sing diteliti yaiku yen negara ing ngendi pesawat kasebut nglarang barang kasebut.

Menteri Pekerjaan lan Pengangkutan sing nesu, Jendral Katumba Wamala, sing ana ing kapal maskapai kasebut, ora nggatekake tembung-tembunge kanthi mrentahake tumindak disiplin marang staf sing lagi tugas nalika kedadeyan kasebut. Wamala tweeted: "Babagan video sing nggawe babak ing media sosial saka wong sing ngedol Nsenene ing @UG_Airlines, aku wis ngomong karo pimpinan maskapai supaya tumindak marang staf sing tanggung jawab nalika kedadeyan kasebut." Jendral Wamala wis mimpin maskapai kasebut wiwit janjian ing taun 2019, lan perkara pungkasan sing bakal ditindakake yaiku cacat ing maskapai kasebut.

eTN wiwit ngerti yen Paul Mubiru, pedagang sing ditakoni, sanajan njaluk ngapura umum, wis dicekel nalika petugas imigrasi ing bagean kedatangan ing Bandara Internasional Entebbe tumindak nalika bali saka Dubai dina iki, 19 November 2021 jam 11. :49 esuk. Dheweke ditahan ing kantor polisi bandara lan ngenteni tuduhan. Asosiasi Pedagang Kota Kampala (KACITA), sing dadi anggotane, uga nimbang babagan perkara kasebut kanthi sumpah bakal ngukum Mubiru sing uga dadi agen tuku kanggo sawetara pedagang kutha.

Kanggo sawetara, Mubiru bisa uga katon minangka pahlawan sing dideleng saka penumpang - utamané pedagang Uganda sing ply rute Dubai kanggo perdagangan – kalebu saperangan penumpang Cina sing melu tuku delicacy. Kanggo wong liya, dheweke minangka wong jahat sing pantes diremehake amarga gawe isin bangsa. Tumrap wong-wong mau, tata krama kuwi minangka preside penumpang darat ing bis umum sing nginjil lan dagang barang

saka soft drink, obat kanggo potency, hipertensi, lan diabetes kabeh ing siji, sing umum dispensed dening Doctors tradisional utawa poto-proclaimed tanpa inhibitions punapa wae.

Mubiru bisa uga dibuktikake dening sejarah yen maskapai kasebut netepi janjine kanggo nambahake makhluk sing enak kasebut menyang spesial ing penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda

Ninggalake Komentar