Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kolombia Industri Hospitality Jepang Breaking News News Warta Breaking Korea Lor Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Maskapai: Sing paling apik lan paling awon

Survei Maskapai - Sing Paling Apik lan Paling Elek
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Panaliten sing nganalisa pengalaman penumpang sing ditindakake dening Bounce kanggo faktor kayata layanan, dhaharan, kenyamanan, lan hiburan, uga jumlah keluhan lan tunjangan bagasi maksimal, nuduhake maskapai penerbangan paling apik - lan paling awon ing AS lan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

Delta Airlines dijenengi minangka maskapai domestik AS paling apik, nalika Ana All Nippon dijenengi maskapai internasional paling apik ing donya, ing riset anyar.

5 maskapai domestik paling apik ing AS

UrutanAirlineRawuh ing Wektu (Juli 2021)Keluhan Jan-Juni 2021Layanan Staff (/ 5)Jajanan (/5)Kenyamanan Kursi (/5)Hiburan Inflight (/5)Tunjangan Bagasi Maksimal (kg)Skor Indeks Maskapai / 10
1Delta AirLine86.7%494333323.08.9
2Hawaiian Airlines87.7%115333222.58.5
3Airlines Horizon83.5%17433122.58.4
4Alaska Airlines77.5%211333223.08.1
5JetBlue65.1%665333322.57.7

Dumunung ing posisi paling dhuwur yaiku Delta, kanthi skor paling dhuwur amarga persentase kedatangan paling dhuwur nomer loro (86.7%) lan keluhan sing sithik, 494 wiwit Januari nganti Juni 2021.

Sing nomer loro yaiku Hawaiian Airlines. Adhedhasar ing Honolulu, iku nomer sepuluh paling gedhe maskapai komersial ing AS. Sanajan dadi nomer loro sakabèhé, iki minangka maskapai paling tepat wektu kanthi 87.7% penerbangan mangkat tepat wektu. Nanging, ora ana hiburan ing pesawat, mung nyetak loro saka limang.

5 maskapai internasional paling apik ing saindenging jagad

UrutanAirlineKeluhan Jan-Juni 2021Layanan Staff (/ 5)Jajanan (/5)Kenyamanan Kursi (/5)Hiburan Inflight (/5)Tunjangan Bagasi Maksimal (kg)Skor Indeks Maskapai / 10
1Ana All Nippon Airways345444239.6
2Singapore Airlines234444309.5
3Korean Air Lines214444239.2
4Perusahaan Japan Air Lines454444239.2
5Qatar Airways2674444259.0

Adhedhasar Tokyo, Ana All Nippon Airways minangka maskapai penerbangan paling gedhe ing Jepang kanthi jumlah pendapatan lan penumpang. Iki rangking paling dhuwur ing layanan staf sing dirating pelanggan, siji-sijine maskapai ing dhaptar sing entuk skor lengkap ing indeks maskapai kanggo faktor iki. Kajaba iku, jumlah keluhan sing relatif sithik yaiku 34.

Singapore Airlines rangking nomer loro amarga tunjangan bagasi sing dhuwur yaiku 30 kilo, keluhan sing sithik (23), lan kenyamanan kursi sing dhuwur, sing menang penghargaan kanggo papan lungguh ing pesawat. Singapore Airlines ngetung papat saka limang kanggo saben kategori ing indeks kita, mula ora kaget operator iki nomer loro ing peringkat kita minangka operator internasional paling apik.

5 maskapai internasional paling awon ing saindenging jagad

UrutanAirlineKeluhan Jan-Juni 2021Layanan Staff (/ 5)Jajanan (/5)Kenyamanan Kursi (/5)Hiburan Inflight (/5)Tunjangan Bagasi Maksimal (kg)Skor Indeks Maskapai / 10
1Viva Air Colombia121111203.4
2VivaAerobusS272111153.6
3Airlines Volaris3792221104.0
4Ryanair33322104.2
5Interjet4902221254.6

Maskapai murah Viva Air Colombia dijenengi maskapai paling awon ing donya. Operator iki menehi skor siji saka limang ing indeks kita kanggo dhaharan, kenyamanan kursi, lan hiburan ing pesawat amarga sawetara fasilitas sing ditawakake kanggo pelanggan kanthi gratis. Sanajan nampa keluhan paling sithik sakabèhé.

Adhedhasar Bandara Internasional Monterrey ing Meksiko, VivaAerobus Airline nggawa penumpang sacara internal uga ngoperasikake penerbangan internasional menyang kutha-kutha ing AS. Skor siji saka limang ing indeks kita kanggo hiburan lan dhaharan ing pesawat lan loro saka limang kanggo layanan staf.  

Laporan lengkap bisa dideleng ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar