Klik ing kene yen iki siaran pers!

Caldolor Disetujui kanggo Pre-Bedah Pain Relief

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Obat pereda nyeri non-narkotik saiki bisa ditindakake sadurunge operasi supaya pasien bisa tangi saka prosedur kasebut kanthi rasa nyeri sing kurang.

Print Friendly, PDF & Email

Cumberland Pharmaceuticals Inc., perusahaan farmasi khusus, dina iki ngumumake US Food and Drug Administration (FDA) wis nyetujoni label sing ditambahi kanggo Caldolor®, formulasi ibuprofen sing dikirim sacara intravena, saiki kalebu panggunaan ing administrasi pra-operasi.         

Label sing mentas disetujoni FDA nyakup informasi babagan indikasi lan panggunaan produk, populasi pasien sing cocog, asil panaliten klinis, efek samping potensial, rincian safety pasien, lan pandhuan kanggo digunakake ing wanita ngandhut, bocah lan populasi liyane.

Ndhukung panggunaan Caldolor sing ditambahi iki, studi babagan nyeri bedah ortopedi ngonfirmasi nyuda rasa nyeri sing signifikan nalika produk kasebut diwenehake saben enem jam (diwiwiti sadurunge operasi) kanthi morfin tambahan kasedhiya ing basis sing dibutuhake. Gunggunge 185 pasien diacak lan diobati karo Caldolor® 800 mg utawa plasebo sing diwenehake saben enem jam (diwiwiti sadurunge operasi) lan morfin diwenehake miturut kabutuhan.

Khasiat dituduhake minangka nyuda intensitas nyeri sing luwih signifikan sacara statistik sajrone 24 jam sawise operasi kanggo pasien sing diobati karo Caldolor® dibandhingake karo sing nampa plasebo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar