Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan

Penerbangan anyar saka Doha menyang Tashkent ing Qatar Airways

Penerbangan anyar saka Doha menyang Tashkent ing Qatar Airways
Penerbangan anyar saka Doha menyang Tashkent ing Qatar Airways
ditulis dening Harry Johnson

Layanan anyar bakal ngidini penumpang mabur menyang lan saka Tashkent bisa nikmati konektivitas sing lancar menyang luwih saka 140 tujuan, kalebu UAE, Arab Saudi, India lan AS, liwat Bandara Internasional Hamad ing Doha.

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways bakal nambah Tashkent, Uzbekistan menyang jaringan global kanthi penerbangan kaping pindho saben minggu. Penerbangan pertama saka Doha menyang Tashkent bakal lepas landas tanggal 17 Januari 2022, dilakokno dening pesawat Airbus A320, kanthi 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 120 kursi ing Kelas Ekonomi.

Layanan anyar bakal ngidini penumpang mabur menyang lan saka Tashkent bisa nikmati konektivitas sing lancar menyang luwih saka 140 tujuan, kalebu UAE, Arab Saudi, India lan AS, liwat Bandara Internasional Hamad ing Doha.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Bapak Akbar Al Baker, ngandika: "Kita ndeleng potensi wutah sing luar biasa ing Asia Tengah lan layanan anyar iki kanggo Tashkent bakal nggedhekake kesempatan perdagangan lan narik kawigaten wisatawan sing pengin nemokake tujuan sing apik iki. Penumpang saka Tashkent saiki bakal duwe akses menyang luwih saka 140 tujuan nalika lelungan karo Maskapai Penerbangan Paling apik ing Donya liwat Bandara Paling apik ing Donya, Bandara Internasional Hamad. "

Tashkent, ibukutha Uzbekistan sing ana ing inti dalan Sutra kuno, bakal dadi Qatar Airways' tujuan paling anyar ing 2022 lan tambahan paling anyar ing jaringan ing Asia. Kutha iki minangka kutha paling gedhe ing Asia Tengah, nawakake pengunjung panorama, macem-macem masakan lan akeh papan sing bisa dideleng lan ditemokake.

Jadwal Penerbangan

Doha - Tashkent (Kabeh wektu ing lokal)

Senin lan Jumuah

Doha (DOH) menyang Tashkent (TAS) QR377 Mangkat: 18:55 Tekan: 00:30 +1

Selasa lan Setu

Tashkent (TAS) menyang Doha (DOH) QR378 Mangkat: 01:50 Tekan: 04:00

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar