Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis Rusia kepepet ing Afrika Kidul sawise larangan penerbangan anyar

Turis Rusia kepepet ing Afrika Kidul sawise larangan penerbangan anyar
Turis Rusia kepepet ing Afrika Kidul sawise larangan penerbangan anyar
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai penerbangan sing terus mabur saka Afrika Kidul nambah regane, amarga panjaluk mundhak, dene operator sing adhedhasar Uni Eropa nolak mlebu menyang warga non-EU.

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah Rusia nglarang penerbangan saka Afrika Kidul, Botswana, Lesotho, Namibia, Zimbabwe, Mozambik, Madagaskar, Swaziland, Tanzania lan Hong Kong minggu kepungkur, amarga nemokake varian Omicron COVID-19 anyar.

Saiki, umume dipercaya manawa galur koronavirus Omicron bisa uga wis digawa menyang Rusia dening turis sing bali saka Mesir, pratelan sing ditolak panguwasa kesehatan Rusia.

Ing sawetoro wektu, atusan turis Rusia wis kepepet Afrika Kidul, ora bisa mulih amarga larangan sing meh universal kanggo penerbangan metu saka wilayah kasebut.

Miturut kantor berita negara Rusia, nganti 1,500 warga Rusia isih ana Afrika Kidul sawise Moskow tiba-tiba mandheg kabeh penerbangan penumpang menyang lan saka kana amarga wedi COVID-19 anyar.

Konsulat Jenderal Rusia ing Cape Town ujar manawa nyoba ngupayakake sawetara pilihan alternatif kanggo evakuasi warga Rusia, bisa uga ana pitulung saka maskapai penerbangan Eropa lan manca liyane. 

Miturut saluran Telegram konsulat, nganti 15 wong Rusia bakal bisa mabur menyang omah kanthi pesawat charter sekitar 1 Desember.

"Miturut informasi awal, penerbangan repatriasi kanthi dhukungan saka Ethiopian Airlines bakal ditindakake tanggal 3 Desember ing rute Cape Town-Addis Ababa-Moscow, "konsulat uga menehi saran. Rega pesawat ing penerbangan komersial iki bakal gumantung saka jumlah penumpang sing dipesen.

Miturut sawetara sumber warta, 'sawetara rolas' warga Rusia saiki wis ninggalake Afrika Kidul menyang negara liya ing bawana, saka ngendi dheweke bisa nyoba nerusake perjalanan bali menyang omah.

Maskapai sing terus mabur saka Afrika Kidul wis mundhak rego, amarga panjaluk mundhak, nalika operator basis Uni Eropa nolak asrama kanggo warga non-EU.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar