Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Pamrentah rapat News wong Spanyol Breaking News Pariwisata Singapur Anggur & Roh

Majelis Umum UNWTO Madrid ing ayunan lengkap

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Anggur Spanyol, Panganan Spanyol sing enak lan Raja minangka bagéan sing nyenengake ing dina pisanan.
Sesuk bagean serius saka Majelis Umum iki bakal diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

Sawise Makan Malam Gala sing dianakake dening Raja Spanyol, 1000+ delegasi saka 135 negara, kalebu 84 menteri lan menteri sing wicaksana ing Madrid rawuh ing Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO).

Originally direncanakake kanggo Maroko, nyoba dipindhah menyang Kenya, lan saiki ditindakake ing Spanyol, negara tuan rumah UNWTO, sektor publik bakal digabung karo perwakilan organisasi internasional lan saka sektor swasta kanggo rapat pariwisata global sing pertama sing bakal dianakake. wiwit wiwitan pandemi, kanthi inovasi, pendidikan, lan investasi dhuwur ing agenda.

Rebo minangka dina sing paling penting mbentuk masa depan organisasi lan bisa uga pariwisata donya, kanthi konfirmasi utawa non-konfirmasi Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili.

Miturut umpan balik sing diwenehake marang eTurboNews dening delegasi, uneg-uneg wungu dening publikasi iki, dening World Tourism Network, dening loro mantan Sekretaris Jenderal UNWTO dikenal lan dianggep.

Nigeria dilayani kanthi apik dening Sekretaris Jenderal kaya sawetara negara Anggota Eksekutif, wiwit dheweke ditugasake.

Menuju Kode Internasional kanggo Perlindhungan Turis

UNWTO mbukak Majelis Umum kanthi Sesi Induksi kanggo Kode Internasional kanggo Perlindungan Turis.

Diluncurake kanggo nanggepi penurunan kapercayan konsumen sing disebabake dening pandemi, kode hukum landmark bakal nyedhiyakake standar minimal lan hak konsumen kanggo turis ing kahanan darurat.

Iki dikembangake kanthi kolaborasi karo 98 Negara Anggota lan Anggota Associate uga 5 organisasi internasional non-anggota lan para pemangku kepentingan sektor swasta sing unggul.

Sawise diadopsi dening Majelis Umum UNWTO, Kode kasebut bakal diwenehake menyang Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa ing taun 2022 kanthi tujuan nggawe Resolusi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar