Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika rapat News wong Spanyol Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Jamaika Ketua Anyar Komite Antar-Amerika babagan Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing sela-sela Sidang Umum UNWTO ing Madrid, Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, rawuh ing rapat reguler saka Integral Council for Development (CIDI).

Print Friendly, PDF & Email

Ing patemon iki, Menteri Bartlett kapilih kanthi aklamasi minangka Ketua Komite Antar-Amerika Serikat babagan Pariwisata (CITUR) Organisasi Amerika Serikat (OAS) dina iki, 30 November 2021. CITUR minangka badan pariwisata paling bergengsi ing Amerika sing ngitung Amerika Latin. , lan Karibia, uga Kanada lan AS minangka anggota.

Ing statement acceptance kang, Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett ngajak wilayah kasebut "aja nampa apa sing ana utawa apa sing kudu ana" kanggo ngadhepi masalah pandemi supaya pulih lan maju, saengga, Amerika dadi sektor pariwisata sing kuwat nyedhiyakake luwih akeh lapangan kerja lan kesejahteraan ekonomi kanggo masarakat. .

Dheweke nyengkuyung Negara Anggota supaya bisa kerja bareng kanggo masa depan lan pemulihan Pariwisata, adhedhasar inovasi lan investasi ing produk prioritas lan wong kanggo sukses. Kanggo tujuan iki, dheweke ngucapake selamat marang Wakil Ketua saka Ekuador lan Paraguay lan nyatakake komitmen kanggo nggedhekake kolaborasi karo kabeh delegasi kanggo mesthekake yen wilayah ing Amerika bisa urip lan berkembang ing jaman pasca pandemi lan ngluwihi.

Organisasi Negara-negara Amerika minangka organisasi regional paling tuwa ing donya, wiwit Konferensi Internasional Pertama Negara-negara Amerika, sing dianakake ing Washington, DC, wiwit Oktober 1889 nganti April 1890. Patemon kasebut nyetujoni panyiapan Uni Internasional Republik Amerika, lan tataran iki disetel kanggo nenun saka web pranata lan institusi sing teka dikenal minangka sistem antar-Amerika, sistem institusi internasional paling tuwa.

OAS dumadi ing taun 1948 kanthi penandatanganan Piagam OAS ing Bogotá, Kolombia, sing wiwit dileksanakake ing Desember 1951. Organisasi iki didegaké kanggo nggayuh ing antarane negara-negara anggota-kaya sing diatur ing Artikel 1 saka OAS. Piagam "tatanan perdamaian lan keadilan, kanggo ningkatake solidaritas, nguatake kolaborasi, lan mbela kedaulatan, integritas wilayah, lan kamardikan." Saiki, OAS ngumpulake kabeh 35 negara merdika ing Amerika lan dadi forum politik, yuridis, lan sosial pemerintah utama ing Hemisphere. Kajaba iku, wis menehi status pengamat permanen kanggo 69 negara, uga Uni Eropa (EU).

Komite antar-Amerika minangka organ tambahan saka Inter-American Council for Integral Development (CIDI), kalebu panitia CITUR babagan Pariwisata. Tujuan komite kasebut yaiku kanggo menehi kesinambungan dialog sektoral babagan kemitraan kanggo pembangunan ing sektor tartamtu, tindak lanjut babagan mandat sing diterbitake ing tingkat menteri, lan ngenali inisiatif kerjasama multilateral.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar