Klik ing kene yen iki siaran pers!

Leukemia Myeloid: Perawatan Terobosan Anyar

Ascentage Pharma, perusahaan biofarmasi global sing melu ngembangake terapi novel kanggo kanker, hepatitis B kronis (CHB), lan penyakit sing gegandhengan karo umur, lan Innovent Biologics, Inc. ("Innovent"), perusahaan biofarmasi kelas donya sing ngembangake, ngasilake lan komersialisasi obat-obatan berkualitas tinggi kanggo perawatan onkologi, metabolisme, otoimun lan penyakit utama liyane, bebarengan ngumumake yen calon obat novel olverembatinib saka Guangzhou HealthQuest Pharma Co., Ltd., Inc., anak perusahaan Ascentage Pharma, duweke kabeh. wis disetujoni dening Administrasi Produk Medis Nasional China (NMPA) kanggo perawatan pasien diwasa kanthi inhibitor tyrosine kinase (TKI) tahan fase kronis leukemia myeloid kronis (CML-CP) utawa fase akselerasi CML (CML-AP) sing ngemot T315I. mutasi minangka dikonfirmasi dening test diagnostik divalidasi (indikasi sing durung disetujoni ing AS).

Print Friendly, PDF & Email

Dikembangake dening Ascentage Pharma kanthi dhukungan saka program Penemuan lan Manufaktur Obat-obatan Utama Nasional, olverembatinib minangka obat sing paling apik ing kelas sing bakal dikomersialake ing pasar China dening Innovent lan Ascentage Pharma, kanggo entuk manfaat luwih akeh pasien lan pasien. kulawarga. Minangka pisanan generasi katelu BCL-ABL TKI China kang dikembangaké kanggo perawatan saka TKI-tahan CML, persetujuan iki ngiseni longkangan perawatan penting ing T315I-mutant CML, lan nandhani tonggak sejarah utama signifying sing Ascentage Pharma wis kasil mlebu komersial-tataran.

Persetujuan iki kanggo olverembatinib adhedhasar asil saka rong studi Phase II sing penting - sinau HQP1351CC201 lan sinau HQP1351CC202. Asil kasebut nuduhake yen olverembatinib manjur lan ditoleransi kanthi apik ing pasien karo CML-CP lan CML-AP, lan kemungkinan lan ambane respon klinis samesthine bakal nambah kanthi wektu perawatan sing suwe.

CML minangka keganasan hematologis saka sel getih putih. Pangenalan BCR-ABL TKI wis ningkatake manajemen klinis CML kanthi signifikan. Nanging, resistensi kanggo TKI tetep dadi tantangan utama ing perawatan CML. Mutasi tirosin kinase BCR-ABL makili mekanisme kunci resistensi obat sing dipikolehi; T315I, yaiku mutasi tahan obat sing paling umum, dumadi ing udakara 25% pasien karo CML tahan obat. Pasien karo T315I-mutant CML tahan kanggo inhibitor BCR-ABL generasi pisanan lan kaloro, mula mbutuhake perawatan medis sing ora bisa ditindakake kanthi cepet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar