Klik ing kene yen iki siaran pers!

Rheumatoid Arthritis Uji Coba Klinis Anyar

Lynk Pharmaceuticals Co., Ltd. (sabanjuré diarani 'Lynk Pharmaceuticals'), perusahaan panggung klinis sing inovatif, ngumumake perusahaan kasebut wis menehi dosis LNK01001 kanggo pasien pisanan ing uji klinis Tahap II ing subyek karo rheumatoid arthritis (RA). LNK01001 minangka inhibitor target kanggo perawatan penyakit otoimun.

Print Friendly, PDF & Email

Pasinaon klinis dirancang kanggo ngevaluasi safety lan khasiat LNK01001 ing subyek kanthi arthritis rheumatoid aktif moderat nganti abot sing nduweni respon sing kurang utawa intoleransi marang obat antireumatik modifikasi penyakit sintetik konvensional (csDMARDs).

LNK01001 minangka obat inovatif pisanan sing dikembangake dening Lynk Pharmaceuticals, lan minangka inhibitor kinase selektif kanggo perawatan penyakit otoimun. Sadurunge, LNK01001 ngrampungake studi klinis Tahap I ing subyek sehat ing musim panas taun iki ing China lan ing Australia lan Jepang, sing disponsori dening Lynk Pharmaceuticals lan mitra AS. Asil kasebut nuduhake manawa obat kasebut aman lan ditolerir kanthi becik. Kajaba iku, LNK01001 disetujoni dening Administrasi Produk Medis Nasional China (NMPA) kanggo evaluasi klinis indikasi anyar - ankylosing spondylitis (AS) lan dermatitis atopik (AD).

Profesor Xiaofeng Zeng minangka investigator utama panliten iki lan direktur Departemen Rheumatologi lan Imunologi Rumah Sakit Kolej Kedokteran Peking Union lan Akademi Ilmu Kedokteran Cina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar