Klik ing kene yen iki siaran pers!

Strategi Pengembangan Vaksin Omicron Saiki Diumumake

Everest Medicines and Providence Therapeutics ("Providence") bebarengan ngumumake dina iki manawa perusahaan-perusahaan kasebut wiwit nggarap versi anyar vaksin COVID-19 sing khusus target varian Omicron anyar.

Print Friendly, PDF & Email

Ilmuwan saka rong perusahaan kasebut wis nganalisa urutan varian SARS-CoV-2 Omicron, urutan virus sing dipilih, lan klon plasmid sing dirancang. Kita ngarepake vaksin varian Omicron SARS-CoV-2 anyar bisa diterusake menyang uji klinis kurang saka 100 dina.

"Kita yakin penting kanggo ngembangake vaksin anyar kanthi cepet lan efektif kanggo nglawan varian Omicron COVID-19 sing anyar. Kita bakal kerja bareng karo badan pangaturan lan golek studi klinis lan persetujuan peraturan sing cocog kanggo nggawa vaksin iki menyang pasar sanalika bisa. ngandika Brad Sorenson, CEO Providence Therapeutics.

"Kita ngarepake kanthi cepet ngembangake vaksin varian Omicron anyar iki karo Providence, lan entuk manfaat saka vaksin iki menyang wilayah sing duwe aksesibilitas sing luwih murah kanggo perawatan vaksin mRNA saiki." komentar Kerry Blanchard, MD, PhD, Chief Executive Officer saka Everest Medicines. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar