Klik ing kene yen iki siaran pers!

Tombol Tandha Medis Smart Anyar ing Pasar

Meh 70% wong sing umure 65 taun saiki mbutuhake sawetara jinis dhukungan lan layanan perawatan jangka panjang sajrone taun-taun sing isih ana. Kanthi nomer kasebut, nyedhiyakake kamardikan kanggo wong sing ditresnani kanthi rega sing terjangkau yaiku sing ditindakake MOBI karo Sistem Pemantauan Dhukungan sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email

MOBI Technologies Inc., merek kesehatan konsumen lan elektronik omah AS, ngumumake Sistem Pemantauan Dhukungan MOBI Caregiver sing anyar saiki kasedhiya liwat getmobi.com lan Walmart.com. Dikembangake kanggo ndhukung tuwa ing papan lan urip mandiri, piranti tandha medis MOBI canggih nanging gampang digunakake. Kanthi ngawasi gratis lokal lan ngawasi profesional 24/7 opsional, pengasuh wong tuwa utawa cacat bisa ambegan luwih gampang ngerti wong sing ditresnani duwe bantuan.         

Digawe kanthi desain nirkabel sing kompak, Sistem Pemantauan Dhukungan MOBI bisa digawa minangka Kalung Lansiran Medis utawa dipasang ing permukaan apa wae. Kanthi mencet tombol bantuan sing gampang digunakake, pengasuh sing ditunjuk cedhak utawa adoh langsung dilaporake liwat aplikasi MOBI. Saka ing kono, pengasuh bisa kanthi gampang mutusake langkah-langkah perawatan sabanjure. Yen perlu, layanan darurat bisa dikirim kanthi cepet dening profesional dhukungan.

Fitur lan mupangat utama Sistem Pemantauan Dhukungan MOBI kalebu:

• Tombol Pitulung sing gampang diatur lan Hub Wi-Fi Smart

• Ndhukung individu sing pengin umur ing panggonan utawa duwe kamardikan luwih

• Desain nirkabel sing kompak sing ngidini gampang digawa, digawa, utawa dipasang

• Kabar Smart Lansiran dikirim liwat piranti digital sing aman menyang kontak sing kadhaptar liwat MOBI Smart App nalika tombol bantuan dipencet

• ngawasi lokal Free antarane individu lan sawetara caregiver / anggota kulawarga

• Pilihan 24/7 layanan ngawasi profesional ing rega terjangkau saben wulan utawa taunan.

• opsi Expandable kanggo lengkap ngawasi pinter ing-ngarep

Sistem Pemantauan Dhukungan MOBI minangka bagean saka Koleksi Kesejahteraan Omah MOBI kanggo Lansia. Bebarengan karo produk kayata monitor tekanan darah MOBI, oksimeter pulsa ujung jari, lan termometer non-kontak digital, wong tuwa bisa njaga kesehatan lan kamardikan. MOBI tujuane kanggo nyuda beban lan stres kanggo ngawasi wong sing ditresnani sing urip mandiri ing omah. Aplikasi Pinter MOBI ngidini sistem pemantauan cerdas sing luwih jembar kanthi bel lawang video MOBI, kamera, sensor, lan macem-macem tombol kanggo menehi katentreman atine tambahan.

Sistem Pemantauan Dhukungan MOBI Caregiver ngluwihi apa sing ditawakake produk sing padha kanthi ngidini para juru kunci ngakses riwayat tandha, nganyari, lan informasi kritis kayata obat-obatan, alergi, kondisi medis, lan dokter. Kabeh informasi penting iki disimpen kanthi trep ing siji lokasi aman sing gampang diakses. Kanthi informasi iki, kontak sing ditunjuk bisa kanthi cepet nemokake kabeh sing dibutuhake nalika ana tandha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar