Warta Breaking Guam News Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Biro Pengunjung Guam nerusake Layanan Troli Guåhan gratis

Troli Guam Kab
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dumunung ing jantung Pasifik Kulon, Guam minangka wilayah pulo ing Amerika Serikat, sing paling gedhe ing pulo Mariana lan Micronesia, lan dadi papan kanggo sawetara wong sing paling anget ing donya. Dikenal amarga pesisir wedhi putih lan banyu segara sing bening, Guam minangka tujuan sing sampurna kanggo kulawarga, bulan madu, penyelam, lan sapa wae sing pengin ngendhokke lan nyingkirake urip kutha sing rame. Lan kanthi penerbangan non-stop menyang Guam saka kutha-kutha ing Jepang, Korea Selatan, Taiwan, Hong Kong, Filipina, lan Hawaii - paling antarane 4 lan 5 jam - lunga kanthi cepet, gampang, lan trep.

Print Friendly, PDF & Email

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake bali layanan troli gratis kanggo warga pulau lan pengunjung ing Tumon wiwit dina iki nganti 31 Januari 2022.

"Nalika kita terus nyegerake industri nomer siji ing Guam, kita seneng nggawa maneh layanan troli gratis kanggo nyengkuyung luwih akeh bisnis mbukak maneh lan uga nyedhiyakake aksesibilitas sing luwih apik kanggo warga lokal, militer, lan pengunjung kanggo njelajah pulo kita," ujare GVB. Wakil Presiden Gerry Perez. "Kita bungah banget bisa kerja bareng karo tur Lam Lam maneh kanggo nyedhiyakake tunggangan troli gratis lan ndhukung komunitas bisnis lokal."

Layanan Troli Guahån (GTS) ditawakake saben dina antarane GPO lan Micronesia Mall kanthi pirang-pirang titik ing Tumon.

Sumber GVB: http://www.visitguam.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar