Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamboja News Mbangun maneh Thailand Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan anyar saka Bangkok menyang Phnom Penh ing Bangkok Airways

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki Bangkok Airways nganakake upacara sambutan kanggo nampa maneh layanan langsung internasional antarane Bangkok (Suvarnabhumi) lan Phnom Penh (Kamboja) kanggo ndhukung proyek pambukaan maneh Thailand lan kanggo ningkatake sektor pariwisata lan bisnis negara kasebut. Penerbangan perdana PG931 teka ing Bandara Internasional Phnom Penh jam 10.05.

Print Friendly, PDF & Email

Penerbangan PG 931 disambut kanthi apik dening tamu-tamu terhormat Kamboja sing kalebu HE Sao ​​Wathana, Direktur Bandara Internasional Phnom Penh (Sekretaris Negara) lan Penasihat Pribadi HE Dr Minister (5).th saka tengen) lan Pak Mayoon Udom, Manajer Stasiun Bangkok Airways Public Company Limited (4th saka kiwa). 

Layanan sing dilanjutake antarane Bangkok (Suvarnabhumi) lan Phnom Penh (Kamboja) dioperasikake dening pesawat Airbus A320, diwiwiti kanthi papat penerbangan saben minggu (Senin, Rebo, Jumuah, lan Minggu) lan bakal ditambah dadi penerbangan saben dina wiwit 16 Desember 2021. – 26 Maret 2022. Penerbangan PG931 metu saka Bangkok (Bandara Internasional Suvarnabhumi) jam 08.50. lan teka ing Bandara Internasional Phnom Penh jam 10.05. Penerbangan mlebu PG932 ninggalake bandara Internasional Phnom Penh jam 10.55. lan teka ing Bangkok (Bandara Internasional Suvarnabhumi) jam 12.10. 

Bangkok Airways kanthi ketat ngetutake langkah-langkah pencegahan COVID-19, kalebu disinfeksi lan ngresiki area penting kayata konter check-in lan lounge penumpang. Rencana pencegahan lan pencegahan maskapai kasebut ngetutake standar lan pedoman Departemen Kontrol Penyakit, Kementerian Kesehatan Umum, lan Otoritas Penerbangan Sipil Thailand (CAAT).  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar