Airlines Warta Pamrentah News Warta Breaking Polandia Rilis pers Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis saka Polandia: Seychelles meh siap kanggo pasar anyar!

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata Seychelles nganakake acara fisik pisanan ing Polandia wiwit wabah pandemi minggu kepungkur, amarga mbujuk profesional lelungan kanggo adol maneh pulo Seychelles, utamane saiki pasar bakal entuk manfaat kanthi penerbangan langsung.

Print Friendly, PDF & Email

Pariwisata Seychelles nganakake acara fisik pisanan ing Polandia wiwit wabah pandemi minggu kepungkur, amarga mbujuk profesional lelungan kanggo adol maneh pulo Seychelles, utamane saiki pasar bakal entuk manfaat kanthi penerbangan langsung.

Kabar gedhe babagan acara sore sing dianakake kanggo Warsawa yaiku pengumuman babagan ngenalake penerbangan langsung kaping pindho saben minggu antarane Warsaw lan Pulau Mahe. Iki direncanakake diwiwiti tanggal 15 Januari 2022 nanging ditahan amarga galur COVID anyar sing muncul.

Sawise siap penerbangan anyar bakal dioperasikake dening maskapai lokal Air Seychelles sing diwakili ing acara kasebut dening tim GSA, AIRLINES GSA ing Polandia sing mbantu tim Pariwisata Seychelles ngatur acara iki. "We usaha kanggo kurban lelungan Polandia opsi pesawat paling apik lan fly menyang salah siji tujuan paling ayu,"Pak Radoslaw Grabski saka TAL Aviation - AIRLINES GSA ngandika.

Ngandhani 60 agen perjalanan lan tur ing wiwitan acara sore yen Seychelles ngetung dhukungan marang reaktivasi lelungan menyang panggonan sing dituju, Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi Departemen Pariwisata, Ibu Bernadette Willemin, nampani pengumuman kasebut. penerbangan Air Seychelles kanggo Warsaw, ngandika iku bakal menehi ngedongkrak amba kanggo pasar lan bantuan kanggo tuwuh.

"Saiki jelas yen Seychelles tetep dadi salah sawijining tujuan sing paling populer lan digoleki ing saindenging jagad. Kita tetep optimis yen kabeh bisa dadi luwih apik kanggo Seychelles lan kanggo pasar Polandia, "ujare Mrs Willemin. Dheweke nyathet yen wiwit mbukak maneh tapel wates ing wulan Maret, tujuan kasebut wis ngalami kenaikan turis saka pasar Polandia lan ing minggu 45 taun kasebut, kanthi bangga manggoni posisi kaping 5 ing 10 pasar sing paling apik. leaderboard kanggo Seychelles.

Liyane babagan kunjungan Pariwisata Seychelles www.selamat.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar