Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan Industri Hospitality News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Santas langka ing AS musim Natal iki

Santas langka ing AS musim Natal iki
Santas langka ing AS musim Natal iki
ditulis dening Harry Johnson

Ketoke, ana 10% luwih sithik penghibur Santa Claus ing taun iki, amarga ana sing tiwas amarga coronavirus lan liyane ora nindakake acara amarga pandemi COVID-19. Akeh uga wis pensiun saka game Santa.

Print Friendly, PDF & Email

Amerika Serikat ngadhepi kekurangan pasokan kritis liyane ing taun iki - wong tuwa sing jenggot jolly langka lan angel entuk musim Natal iki.

Miturut data paling anyar, wis ana 121% Tambah ing dikarepake ing AS kanggo Santa Claus ing 2021 dibandhingake rong taun kepungkur.

Amarga panjaluk sing akeh banget, ana luwih saka 1,275 proyek Santa musim lengkap (kayata sing kerja ing pusat blanja) lan luwih saka 2,000 pertunjukan Santa saben jam sing isih durung diisi ing AS.

Pandemi COVID-19 sing isih ana uga nyumbang banget kanggo kekurangan jumlah wong sing kasedhiya kanggo main peran Santa Claus.

Ketoke, ana 10% luwih sithik Santa Claus penghibur taun iki, amarga ana sing tiwas amarga coronavirus lan liyane ora nindakake acara amarga pandemi COVID-19. Akeh uga wis pensiun saka game Santa.

Miturut 'National Santa' sing wis muncul ing parades utama lan minangka Rama Natal kanggo Dolanan kanggo Tots, udakara 18% saka kanca-kancane Santas ujar manawa dheweke bakal ngilangi taun.

Akeh Santa sing mung main kanthi aman karo COVID-19, amarga cenderung luwih tuwa lan kabotan.

Kekurangan rantai pasokan uga mbatesi kasedhiyan kostum Santa.

"Ana akeh barang sing dibutuhake sing isih ana ing segara ing kontaner," ujare juru bicara perusahaan Costumes for Santa. "Pedagang grosir kita durung entuk produk saka China ... Barang-barang sing kudune teka ing wulan Agustus saiki wis teka."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar