Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Italia Breaking News News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

ITA Airways nggawe pesenan kanggo 28 pesawat Airbus anyar

ITA Airways nggawe pesenan kanggo 28 pesawat Airbus
ITA Airways nggawe pesenan kanggo 28 pesawat Airbus
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat Airbus anyar iki bakal nggedhekake armada ITA Airways wiwitan kanthi pesawat generasi anyar kanthi kinerja lingkungan sing luwih apik, dilengkapi teknologi paling anyar lan kabin paling canggih kanggo njamin efisiensi operasional maksimal kanggo maskapai kasebut lan kenyamanan sing paling apik kanggo lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

ITA Airways, operator nasional anyar Italia, wis mantep munggah pesenan karo Airbus kanggo 28 pesawat, kalebu pitung A220s, 11 A320neos lan 10 A330neos, versi paling anyar saka pesawat widebody A330 paling populer. Pesenan kasebut negesake Memorandum of Understanding sing diumumake tanggal 30 September 2021. Kajaba iku, maskapai kasebut bakal ngupayakake rencana nyewa A350 kanggo nglengkapi modernisasi armada.

"Dina iki kemitraan strategis karo Airbus njupuk langkah penting maju karo finalization saka urutan kita announced pungkasan September. Saliyane persetujuan iki, kemungkinan kanggo kolaborasi luwih lanjut wis muncul, utamane babagan perkembangan teknologi ing sektor penerbangan lan digitalisasi, ing ngendi Airbus dadi pimpinan pasar. Kabeh iki minangka bagean saka tumindak kanggo nggayuh tujuan kelestarian lingkungan, "ujare Alfredo Altavilla, Presiden Eksekutif ITA Airways.

"Kita bangga banget bisa kerja sama karo ITA Airways kanggo mbangun masa depan jangka panjang kanthi teknologi paling efisien lan paling anyar Airbus pesawat. Persetujuan iki ndhukung ITA Airways tujuan bisnis kanggo ngembangake jaringan ing Eropa lan internasional kanthi cara sing paling lestari," ujare Christian Scherer, Kepala Pejabat Komersial lan Kepala Airbus Airbus International.

Pesawat Airbus anyar iki bakal nggedhekake wiwitan ITA Airways armada karo pesawat generasi anyar karo kinerja lingkungan luwih, dilengkapi teknologi paling anyar lan kabin state-of-the-art kanggo njamin efisiensi operasional maksimum kanggo maskapai lan comfort paling apik kanggo lelungan.

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun kanggo pasar 100-150 kursi lan nggabungake aerodinamika, bahan canggih lan mesin turbofan terarah Pratt & Whitney. Kanthi jangkoan nganti 3,450 nm (6,390 km), A220 menehi maskapai penerbangan nambah keluwesan operasional. A220 ngirim nganti 25% bahan bakar sing luwih murah lan emisi CO2 saben kursi dibandhingake pesawat generasi sadurunge, lan 50% emisi NOx luwih murah tinimbang standar industri. Kajaba iku, jejak swara pesawat suda 50% dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge - nggawe A220 dadi tetanggan sing apik ing sekitar bandara.

Kulawarga A320neo minangka kulawarga pesawat sing paling sukses lan nampilake tingkat linuwih operasional 99,7%. A320neo nyedhiyakake operator kanthi nyuda konsumsi bahan bakar lan emisi CO20 2% - Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan piranti ujung sayap Sharklet. Keluarga A320neo Airbus nawakake kenyamanan sing ora ana tandhingane ing kabeh kelas lan kursi sudhut Airbus 18 inci ing ekonomi minangka standar.

Airbus A330neo minangka pesawat generasi anyar sing bener, dibangun ing fitur populer kanggo Keluarga A330 lan dikembangake kanggo teknologi paling anyar A350. Dilengkapi kabin Airspace sing menarik, A330neo nawakake pengalaman penumpang sing unik kanthi sistem hiburan lan konektivitas ing pesawat generasi paling anyar. Powered by mesin Rolls-Royce Trent 7000 paling anyar, lan nampilaken swiwi anyar karo span tambah lan winglets A350-inspirasi, A330neo uga menehi tingkat unprecedented efficiency - karo 25% bahan bakar-ngobong luwih murah saben kursi saka saingan generasi sadurunge. Thanks kanggo kapasitas ukuran agêng sing disesuaikan lan fleksibilitas sing apik, A330neo dianggep minangka pesawat sing cocog kanggo ndhukung operator ing pemulihan pasca-COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar