Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah rapat News wong Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Wtn

Dina Anyar ing UNWTO iki minangka Langkah Raksasa kanggo Lelungan, Pariwisata, lan Ekonomi Donya

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saiki, masa depan Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) katon luwih cerah. Zurab Pololikashvili saka Georgia dikonfirmasi maneh minangka Sekretaris Jenderal ing pemilihan rahasia sing ora ana sing bisa ditakoni. Iki minangka menang / menang kanggo akeh. Punika sababipun.

Print Friendly, PDF & Email

Saiki, 85 negara milih Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili bakal dikonfirmasi kanggo mimpin ing Organisasi Pariwisata Dunia kanggo liyane 4 taun.

Today was also the day that no country, no delegate, and no insider will be able to question this confirmation hearing since it was fair, secret, and democratic. Only 29 countries voted against his reconfirmation.

Iki ora mung kamenangan kanggo Pak Zurab Pololikashvili nanging uga kanggo badan afiliasi PBB, kanggo Kampanye WTN Decency in Election”., lan kanggo loro mantan Sekretaris Jenderal UNWTO - Dr. Taleb Rifai lan Francesco Frangialli - sing wis kabuka rung lonceng weker ing pitakonan proses Pemilu adil kanggo agensi padha njabat kanggo supaya akeh taun.

Mr. Pololikashvili menang pemilu, lan pahlawan muncul.

Pahlawan ing pemilihan dina iki yaiku Hon. Gustav Segura Costa Sancho, Menteri Pariwisata Kosta Rika, nggawe pemilihan sing adil. Atas jenenge Kosta Rika, dheweke njaluk voting rahasia sing dibutuhake kanggo validasi lan nutup apa wae sing bakal ditindakake ing prosedur saiki. Tanpa pemilihan rahasia, manipulasi awan peteng bakal tetep sajrone proses iki sajrone patang taun sabanjure.

Sembarang anggepan babagan manipulasi kasebut saiki wis dibuwang. Sekretaris Jenderal ing mangsa kapindho bisa konsentrasi ing pariwisata anjog kanggo kabeh negara anggota.

Dheweke ora bakal duwe kewajiban khusus kanggo negara sing dadi anggota dewan eksekutif. Ora bakal ana pemilihan maneh. Posisine saiki aman lan disegel nganti pungkasan masa jabatan kaping pindho. Dheweke saiki bisa konsentrasi kanggo ngarahake pariwisata global liwat tantangan gedhe sing diadhepi sektor iki.

Iki minangka kamenangan kanggo pariwisata global umume.

Iki uga bakal mbantu Sekretaris Jenderal kanggo mbangun warisane. Gosip manawa rencanane bakal dadi Perdana Menteri Georgia sawise mangsa UNWTO rampung.

Dadi dina iki minangka dina menang / menang / menang kanggo pariwisata global. Saiki ora mung ngucapake salam marang Pak Zurab Pololikashvili amarga wis menangake pemilihan sing adil lan rahasia, nanging wektune kabeh wong ing pariwisata global bisa kerja bareng karo UNWTO.

Ing jagad pemenang, uga ana jagad sing nggawe komitmen kosong. Paling ora 35 negara sing wis ngonfirmasi ing mburi layar kanggo nindakake siji tumindak, pungkasane nindakake sebaliknya. Mbok iki bisa disebut "politik," lan politik sayangé IS asring adhedhasar kumelun lan janji kosong. Iki kayane ora beda ing umume sektor, negara, utawa afiliasi.

Juergen Steinmetz saka eTurboNews, lan kursi saka Jaringan Pariwisata Dunia, rumangsa beban gedhe wis diangkat saka sektor pariwisata saiki. Iki wektu kanggo nyelehake prabédan lan kritik lan mbantu UNWTO tetep ing dalan kanggo kabecikan pariwisata donya.

Pak Pololikashvili ngandika: "Ing saben wilayah global, pandemi wis jelas pentinge sektor kita - kanggo wutah ekonomi, kanggo proyek lan perdagangan, lan kanggo nglindhungi warisan alam lan budaya. Kita kudu ngoptimalake kesempatan iki - kanggo ngowahi niat apik dadi dhukungan konkrit.

Steinmetz sarujuk lan nawakake Pak Zurab Pololikashvili lan UNWTO panyengkuyung lan kerjasamane.

"Kanggo pirang-pirang negara sing gumantung karo pariwisata, nduwe swara global sing bersatu, lan kegiatan sing terkoordinasi bisa dadi langkah gedhe kanggo ekonomi kasebut," ujare Steinmetz.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar