Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Watesan lelungan AS anyar amarga ancaman Omicron

Watesan lelungan AS anyar amarga ancaman Omicron
Watesan lelungan AS anyar amarga ancaman Omicron
ditulis dening Harry Johnson

Kurva lelungan anyar teka sawise Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) ngonfirmasi kasus AS pisanan saka varian Omicron ing California ing wong sing teka saka Afrika Kidul tanggal 22 November.

Print Friendly, PDF & Email

Panguwasa pamrentah AS disetel kanggo ngumumake watesan lelungan COVID-19 anyar, sing mbutuhake tes negatif sajrone lelungan mung sedina kanggo kabeh wong manca, kalebu pengunjung sing wis divaksinasi.

curbs travel anyar teka sawise Pusat Pangendhalian lan Panyegahan Penyakit (CDC) dikonfirmasi kasus AS pisanan saka varian Omicron ing California ing individu sing teka saka Afrika Kidul tanggal 22 November.

Wong lelungan sing wis divaksinasi banjur dites positif ing 29 November sawise nuduhake gejala sing entheng.

"CDC lagi digunakake kanggo ngowahi urutan tes global saiki kanggo lelungan nalika kita sinau luwih lengkap babagan varian omicron, " CDC Juru bicara Kristen Nordlund ngonfirmasi dina Kamis, nambahake manawa "tatanan sing diowahi bakal nyepetake garis wektu kanggo tes sing dibutuhake kanggo kabeh lelungan udara internasional nganti sedina sadurunge budhal."

Saiki, AS nolak mlebu menyang individu sing ora divaksinasi saka negara liya, dene wong sing wis inokulasi kanthi lengkap sing wis nampa vaksin sing disetujoni bisa lelungan menyang Amerika yen menehi tes COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone telung dina tekane. Ing CDC uga nyengkuyung individu sing wis divaksinasi kanggo njupuk tes ing dina katelu nganti kaping lima sawise mlebu ing AS.

Minangka bagean saka langkah-langkah sing bakal ditindakake, CDC ngumumake manawa lagi ngupayakake pengawasan ing papat bandara internasional paling gedhe, ing Atlanta, New Jersey, New York, lan San Francisco, saengga pejabat bisa nawakake tes Covid kanggo wong asing. lelungan.

Aturan lelungan, digabungake karo telpon supaya kabeh wong Amerika njaluk vaksin COVID-19 lan duwe suntikan booster yen umure luwih saka 18 lan duwe dosis kaping pindho luwih saka nem wulan kepungkur, dirancang kanggo mbantu nyebarake galur anyar lan nyegah AS supaya ora kepunjulen karo gelombang infeksi anyar.

The Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngenali Omicron minangka "varian keprihatinan" minggu kepungkur, sawise dideteksi ing luwih saka 20 negara.

Saliyane sebutan kasebut, ing WHO njaluk dorongan ing pengawasan lan tes, uga langkah-langkah safety COVID-19, kayata nganggo topeng lan jarak sosial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku seneng maca topik sing sampeyan isi. Dadi ing Industri Lelungan aku rumangsa kudu tetep ngerti.