Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Israel Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina

Penerbangan Ukraina menyang Tel Aviv ing Ukraine International Airlines saiki

Penerbangan Ukraina menyang Tel Aviv ing Ukraine International Airlines saiki
Penerbangan Ukraina menyang Tel Aviv ing Ukraine International Airlines saiki
ditulis dening Harry Johnson

Ukraine International Airlines banget menehi saran kanggo ngawasi kanthi rapet nganyari aturan lan watesan epidemiologis saka negara tujuan.

Print Friendly, PDF & Email

Ukraine International Airlines (UIA) ngelingake babagan kemungkinan nggunakake penerbangan reguler antarane Ukraina lan Israel sanajan ana watesan karantina anyar sing ditrapake nalika mlebu ing wilayah Negara Israel.

Saiki, sapa wae sing wis ana ing zona abang sajrone rong minggu kepungkur kudu diisolasi ing hotel COVID-19 sing didanai negara sadurunge nampa tes PCR negatif ing Bandara Internasional Ben Gurion. Penumpang banjur bisa ngrampungake periode isolasi lengkap (14 dina) utawa 7 dina tundhuk tes PCR negatif tambahan ing dina kapitu isolasi.

Kajaba iku, ing penerbangan ing rute iki, maskapai kasebut uga ngenalake tarif promosi khusus kanggo tiket antarane Tel Aviv lan Kyiv, Kharkiv, Odesa, Dnipro, Zaporizhia lan Lviv.

Ukraina International Airlines banget menehi saran kanggo ngawasi kanthi rapet nganyari aturan lan watesan epidemiologis saka negara tujuan.

Ukraina International Airlines PJSC, asring dicekak dadi UIA, minangka maskapai penerbangan lan maskapai penerbangan paling gedhe ing Ukraina, kanthi kantor pusat ing Kyiv lan pusat utamane ing Bandara Internasional Boryspil Kyiv.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar