Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Jumlah negara sing kena pengaruh varian Omicron anyar saya tambah

Jumlah negara sing kena pengaruh varian Omicron anyar saya tambah
Jumlah negara sing kena pengaruh varian Omicron anyar saya tambah
ditulis dening Harry Johnson

Ing tengah-tengah panik ing saindenging jagad sing dicetusake dening Omicron, akeh negara sing mbatesi watesan lelungan kanggo mbatesi panyebaran kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Wiwit varian Omicron saka virus COVID-19 pisanan dideteksi ing Afrika Kidul, luwih akeh negara ing ndonya nglaporake tekane galur anyar menyang wilayahe.

Galur COVID-19 anyar prihatin karo para medis amarga bisa dadi tantangan kanggo vaksin. Nanging, Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) negesake manawa durung ana bukti ilmiah babagan gejala infeksi kasebut dibandhingake karo varian COVID-19 liyane.

Ing sawetoro wektu, ing kupeng gupuh donya sparked dening Omicron, akeh negara ngetrapake maneh larangan lelungan kanggo mbatesi panyebaran.

USA

Wednesday weruh ing Amerika Serikat saka Amerika laporan kasus pisanan dikonfirmasi negara saka varian Omicron ing California, sawise wong lelungan, sing wis divaksinasi kanthi, bali saka Afrika Kidul ing November 22. Negara wis mutusaké kanggo mbutuhake test negatif ing siji dina lelungan kanggo kabeh rawuh, apa padha divaksinasi utawa ora.

France

Pejabat lokal nemokake telung kasus Omicron, siji ing pulo Reunion ing Samudra Hindia lan loro liyane ing daratan Prancis. Ing kabeh kasus, individu kasebut bubar ngliwati Afrika.

India

Dina iki, India ngumumake kasus galur pertama sing dikonfirmasi ing negara kasebut sawise wong loro ing negara Karnataka dites positif sawise bali saka luar negeri. Dheweke wis diamati dening pejabat pemerintah lan kabeh kontak utama lan sekunder dilacak lan diuji.

Denmark

Bangsa Nordik wis ngonfirmasi sawetara infeksi mutasi COVID-19, sanajan salah sawijining sing kena pengaruh kasebut wis nekani konser kanthi udakara 2,000 sing rawuh sadurunge nyoba positif. Nalika kabijakan nasional durung ditepangake, Denmark nutup sekolah sing duwe kasus sing dicurigai amarga wedi bisa nyebabake wabah sing luwih akeh.

Norway

Loro wong ing kotamadya pesisir kulon Oeygarden dites positif Omicron dina Rebo, nandhani kasus pertama saka varian ing Norwegia, amarga wilayah kasebut ngalami spike infeksi sing nyebabake larangan lokal. Sing luwih kuwatir kanggo pejabat, negara saiki lagi nyelidiki klompok gedhe paling ora 50 kasus sing ana gandhengane karo pesta Natal.

Inggris

Sawise mbatesi watesan COVID-19, kalebu mandat topeng, Badan Keamanan Kesehatan Inggris wis ngonfirmasi manawa, ing Inggris lan Skotlandia, 32 kasus varian anyar wis dideteksi, dene Irlandia Lor lan Wales durung nyathet infeksi anyar saka mutasi. galur.

Australia

Panguwasa kesehatan wis nyathet sangang kasus sing dikonfirmasi Omicron galur, kanthi wolung infeksi ing New South Wales lan siji ing Wilayah Lor. Pejabat wis waspada ing negara kasebut, amarga wedi ana luwih akeh kasus sawise salah sawijining wong sing kena infeksi ngunjungi pusat blanja sing sibuk sadurunge nyoba positif.

Ana, Finland lan Singapore dikonfirmasi ngarsane galur anyar, nalika Romania uga wedi wis ana siji kasus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar