Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Hiburan Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Anggur & Roh

Cheers mate: Australia minangka negara mabuk anyar ing donya

Cheers mate: Australia minangka negara mabuk anyar ing donya
Cheers mate: Australia minangka negara mabuk anyar ing donya
ditulis dening Harry Johnson

Survei Narkoba Global 2021 nemtokake mabuk minangka kahanan nalika fakultas fisik lan mental cacat nganti keseimbangan, fokus, lan wicara kena pengaruh.

Print Friendly, PDF & Email

Luwih saka 32,000 wong saka 22 negara ing saindenging jagad ngumumake tingkat konsumsi obat lan alkohol menyang Survei Obat Global 2021.

Miturut survey internasional taunan babagan panggunaan narkoba, responden Australia ngonsumsi minuman keras nganti tingkat insobriety luwih saka kaping pindho saben sasi (kira-kira kaping 27 saben taun) nalika rata-rata ing donya kira-kira kaping 14, utawa luwih saka sepisan sasi.

The Survei Obat Global 2021 ditetepake mabuk minangka kahanan ing ngendi fakultas fisik lan mental dirusak nganti keseimbangan, fokus, lan wicara kena pengaruh.

Adhedhasar asil laporan kasebut, wong Australia dijenengi minangka wong sing ngombe paling abot ing donya, dene Denmark lan Finlandia kaiket ing posisi kaping pindho, kanthi responden saka saben negara nglaporake mabuk meh kaping pindho saben wulan pungkasan.

Meh seprapat saka responden Australia ngrasa getun babagan kebiasaan ngombé, kanthi meh telung seprapat peserta saka Down Under nglaporake ora seneng amarga "ngombe cepet banget." 

Nanging, wong-wong Irlandia sing ngombé ngrasa paling ala amarga dadi mabuk, kanthi luwih saka seprapat "pengin [dheweke] wis ngombe kurang utawa ora mabuk babar pisan."

Peminum Australia uga diikat karo responden Finlandia ing ndhuwur dhaptar nalika njaluk perawatan medis darurat kanggo kahanan sing gegandhengan karo alkohol "serius". Tarif golek perawatan medis ing loro negara meh kaping telu rata-rata global, nambah tekanan ing sistem perawatan kesehatan umum sing kena COVID.

Peneliti survey ngandika sing wong ing Australia "Ngombe bir" sajrone pandemi COVID-19 amarga umume wilayah ngindhari kunci lengkap sing katon ing negara liya sajrone taun kepungkur.

Saliyane Victoria, umume negara lan wilayah mung ngliwati kunci sing cendhak lan cetha, sing ngidini papan perhotelan tetep mbukak lan luwih akeh acara bakal ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar