Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Beijing: Aturan anyar bakal nggampangake perjalanan bisnis AS-China

Duta Besar China kanggo Amerika Serikat, Qin Gang
ditulis dening Harry Johnson

Beijing bakal nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nyetujoni lelungan kanggo eksekutif AS nganti seminggu lan setengah lan bakal luwih 'nggatekake' keluhan saka pimpinan bisnis babagan rezim perjalanan saiki.

Print Friendly, PDF & Email

Duta Besar China kanggo Amerika Serikat, Qin Gang, ujar manawa Beijing bakal santai aturan lan peraturan lelungan kanggo eksekutif bisnis AS.

Ngandika ing nedha bengi tuan rumah dening Dewan Bisnis AS-China, utusan Beijing sumpah kanggo sijine 'energi luwih positif' menyang hubungan bilateral lan 'cepet trek' penerbangan AS-China kanggo ketemu uneg-uneg saka bisnis Amérika.

Miturut Duta Besar, Beijing bakal nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nyetujoni lelungan kanggo eksekutif AS nganti seminggu lan setengah lan bakal luwih 'nggatekake' keluhan para pamimpin bisnis babagan rezim perjalanan saiki.

"Kanthi pengaturan sing ditingkatake, wektu sing dibutuhake kanggo persetujuan lelungan bakal luwih cendhek, ora luwih saka 10 dina kerja," ujare Duta Besar, nambahake manawa China bakal ngirim rencana kerja menyang Pusat Pangendhalian lan Panyegahan Penyakit (CDC) 'cepet banget.'

Ngutip puncak virtual sing bisa ditampa antarane Presiden AS Joe Biden lan mitra China Xi Jinping wulan kepungkur, Qin ujar manawa pimpinan loro kasebut uga ngrembug babagan carane 'cepet' penerbangan menyang China, lan Beijing pengin nglebokake 'energi sing luwih positif menyang hubungan kita. .'

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar