Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Warta Mewah News wong Resorts Keslametan Blanja Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Tujuan paling apik ing donya kanggo tuku omah liburan anyar

Tujuan paling apik ing donya kanggo tuku omah liburan anyar
Tujuan paling apik ing donya kanggo tuku omah liburan anyar
ditulis dening Harry Johnson

Minangka ibukutha wilayah Italia lor Veneto, Venice dijenengi minangka hotspot liburan nomer siji ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

Panaliten anyar nganalisa tujuan populer ing saindenging jagad babagan faktor kayata prekara sing kudu ditindakake, keterjangkauan, tingkat kejahatan lan cuaca lokal.

Skor bobot sakabehe banjur digawe lan saben negara diwenehi peringkat.

10 papan paling apik kanggo tuku omah liburan ing saindenging jagad 

UrutanTujuanSing kudu ditindakake saben 10,000 wongRestoran saben 10,000 wongSkor Indeks KejahatanBiaya urip saben wulan rata-rata kanggo kulawarga papat (USD)Rata-rata rega properti saben m2 (USD)Suhu rata-rata (˚C)Curah udan saben wulan rata-rata (mm)Skor sakabèhé / 10
1Venice, Italia3582,62831.63$ 3,691$ 4,93013.164.26.92
2Paphos, Siprus1151,51128.38$ 2,560$ 1,83719.232.26.91
3Abu Dhabi, UAE523112.04$ 2,865$ 2,83627.610.86.70
4Dubai, UAE1140416.34$ 3,191$ 2,87727.613.36.57
5Funchal, Portugal4563714.80$ 2,335$ 2,05319.358.36.41
6Corfu, Yunani741,32219.45$ 2,910$ 1,64717.285.06.28
7Las Palmas de Gran Canaria, Spanyol1247626.08$ 2,409$ 2,91221.313.76.27
8Santa Cruz de Tenerife, Spanyol1342127.00$ 2,545$ 2,14821.221.76.20
9Larnaca, Siprus4570729.69$ 2,834$ 1,56519.531.76.19
10Marbella, Spanyol561,74938.59$ 2,530$ 3,68417.348.66.16

Minangka ibukutha wilayah Italia lor Veneto, Venice dijenengi minangka hotspot liburan nomer siji ing donya. Dikenal amarga dibangun ing laguna luwih saka 100 pulo cilik ing pesisir Adriatik, alasan utama minangka tujuan nomer siji yaiku konsentrasi akeh sing kudu ditindakake lan papan kanggo mangan lan ngombe ing wilayah sing relatif cilik. 

Yen sampeyan pengin omah liburan nang endi wae karo kurang turis, ngendi sampeyan bisa tenan kacemplungaken dhewe karo warga, Paphos ing Siprus bisa dadi pilihan apik. Kutha iki rangking nomer loro amarga iklim Mediterania, kanthi suhu rata-rata taunan 19.2˚C, uga minangka salah sawijining papan sing luwih terjangkau sing dianalisis, kanthi rega omah rata-rata saben meter persegi $1,837.

Abu Dhabi njupuk Panggonan katelu ing peringkat, uga entuk skor angkara paling saka kabeh tujuan analisa, penting kanggo wong-wong sing ndeleng kroso nyaman lan aman ing ngarep adoh saka ngarep minangka massively penting.

Antalya, Turki minangka tujuan kanthi biaya urip saben wulan paling murah $1,339 kanggo kulawarga papat. Antalya uga minangka tujuan kanthi rega properti paling murah $ 730 saben meter persegi.

Kanggo wong sing nyembah srengenge, Las Vegas minangka tujuan kanthi curah udan paling sithik mung 8.9mm saben wulan. Nalika lanang ing Maladewa nduweni suhu rata-rata paling dhuwur yaiku 28.5˚C.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar