Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Nike CFO anggota anyar saka United Airlines Board of Directors

Nike CFO anggota anyar saka United Airlines Board of Directors
Nike CFO anggota anyar saka United Airlines Board of Directors
ditulis dening Harry Johnson

Kanca miwiti karir ing perbankan investasi karo Morgan Stanley lan Goldman Sachs.

Print Friendly, PDF & Email

United Airlines Holdings, Inc. (UAL) ngumumake dina iki yen Matthew Friend bakal gabung karo Dewan Direksi. Kanca, saiki Wakil Presiden Eksekutif lan Chief Financial Officer saka Nike, Inc., ndadekke luwih saka rong puluh taun finance perusahaan lan pengalaman strategi kanggo Papan maskapai.

"Nalika kita metu saka pandhemen minangka pimpinan ing industri lan siap kanggo nyepetake bisnis kita, United bakal entuk manfaat banget saka kepinteran finansial Matt lan stewardship salah sawijining merek konsumen utama ing planet iki," ujare. Inggris CEO Scott Kirby. "Kajaba iku, pengalaman perusahaan global taun-taun bakal mbantu menehi informasi babagan upaya supaya bisa terus dadi kekuwatan ing saindenging negara lan ing saindenging jagad."

"Kapan-kapan kita nggawa anggota dewan anyar, kita fokus kanggo nambah pimpinan sing berpengalaman kanthi set katrampilan lan perspektif unik sing bakal entuk manfaat. Inggris, "ujare Ted Philip, Ketua Dewan Direksi. "Nalika jagad mbukak maneh lan panjaluk lelungan terus mundhak maneh, United Board bakal entuk manfaat saka katrampilan finansial, strategi lan perencanaan bisnis global Matt kanggo nuntun maskapai kasebut amarga nggambarake masa depan sing sukses."

"United wis nuduhake Kepemimpinan nyata liwat 18 sasi kepungkur lan wis makarya kanggo redefine dhewe ing mripate karyawan, pelanggan lan komunitas sing dilayani," ujare Friend. "Maskapai iki ditemtokake kanggo nggunakake momentum iki, lan aku seneng banget bisa gabung ing papan ing wektu sing nyenengake ing sejarahe."

Kanca iki dijenengi EVP lan CFO saka Nike, Inc. ing Maret 2020. Wiwit iku, dheweke wis nulungi Nike liwat transformasi bisnis sing signifikan. Sadurunge, Friend nyekel peran CFO kanggo Segmen Operasi Nike lan VP Hubungan Investor. Dheweke uga wis dadi CFO saka Nike Brand, Global Brands & Functions, Emerging Markets, lan minangka VP of Corporate Strategy and Development. Kanca minangka anggota Tim Kepemimpinan Eksekutif Nike lan wakil manajemen senior ing Komite Audit & Keuangan Dewan Direksi Nike, Inc..

Kanca miwiti karir ing perbankan investasi karo Morgan Stanley lan Goldman Sachs.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar