Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Hiburan Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Italia Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Super Green Pass: Aturan COVID-19 paling anyar ing Italia

Italia COVID aturan kanggo Green Pass

Pamrentah Italia mung nerbitake pitakonan lan jawaban babagan panggunaan kertu ijo sing ditambahake, sing diarani minangka Super Green pass. Wiwit 6 Desember 2021, nganti 15 Januari 2022, warga kudu duwe pass ijo "dikuatake", yaiku, vaksinasi utawa pass ijo penyembuhan, sing ditunjuk ing wilayah putih kanggo ngakses pertunjukan, acara olahraga, katering njero ruangan, pesta, diskotik, lan upacara umum.

Print Friendly, PDF & Email

Iki kalebu wilayah putih, kuning, lan oranye, kanggo sing diijini utawa ora diidini nganggo Green pass dhasar (uga buffer) utawa tanpa sertifikasi ijo. Sing wis duwe Italia Pass ijo kanggo vaksinasi utawa pemulihan ora perlu ngundhuh sertifikat anyar. Iki bakal dadi Aplikasi Verifikasi C19 sing digunakake kanggo ngenali validitase.

GERAKAN

- Transportasi umum utawa pribadi sing dijadwalake: pesawat, sepur, kapal lan feri; bus lan pelatih sing dijadwalake sing nyambungake luwih saka rong wilayah; bus lan pelatih digunakake kanggo layanan rental karo sopir, kendaraan digunakake ing layanan transportasi umum lokal utawa regional. Preduli saka werna wilayah, nggunakake Green pass tansah prentah, kang bisa dadi salah siji "dhasar" (vaksinasi, marasake awakmu, swab) utawa dikiataken (vaksinasi lan marasake awakmu).

- Kendaraan transportasi umum sing ora dijadwalake: taksi lan mobil nganti sangang kursi, kalebu sopir, digunakake minangka layanan rental karo sopir, kajaba sing ana ing layanan transportasi umum lokal tambahan (sing ana peraturan sing ana gandhengane karo panggunaan transportasi lokal. jalur angkutan umum). Preduli saka werna wilayah, iku bisa kanggo nggunakake transportasi umum non-dijadwal malah tanpa Green pass.

- Gerakan nganggo kendaraan sampeyan dhewe ing kotamadya sampeyan. Preduli saka werna wilayah, padha tansah diijini preduli saka milik saka Green pass.

- Lelungan nganggo kendaraan dhewe menyang kotamadya liyane ing wilayah sing padha. Ing wilayah putih lan kuning padha tansah diijini preduli saka nduweni pass Green. Ing zona oranye, ing tangan liyane, padha diijini tanpa Green pass mung kanggo karya, kabutuhan, kesehatan utawa kanggo layanan sing ora dilereni soko tugas nanging ora kasedhiya ing kotamadya dhewe. Aturan sing padha ditrapake kanggo lelungan nganggo kendaraan dhewe menyang wilayah / provinsi otonom liyane

– Transportasi sekolah darmabakti istimewa kanggo anak ing 12 (bus sekolah): padha tansah diijini preduli saka werna wilayah lan milik saka Green pass.

"Ora ana dosis kaping papat nanging kelingan taunan sing dibutuhake," ujare Direktur Spallanzani.

Babagan kewajiban vaksinasi, Francesco Vaia ujar manawa "kita kudu ngyakinake wong, ora medeni dheweke: ilmu pengetahuan ngemot keraguan, toleransi, lan empirisme."

AGI - Pangeling taunan bakal dibutuhake kanthi vaksin sing dianyari kanggo varian, persis kaya kanggo anti-influenza: Iki diterangake dening direktur umum lan direktur medis rumah sakit Spallanzani ing Roma, Francesco Vaia, ing wawancara karo Il Fatto Daily . Dadi dudu dosis kaping papat sing nyata: "Aku tetep yakin manawa kita kudu mbayangake ngatasi darurat kasebut. Lan, kanggo flu, gawe booster taunan kanthi vaksin sing dianyari karo varian kasebut.

Kanggo Omicron, "data sing teka saka Afrika Kidul ora mbenerake alarmisme," jelas Vaia. Vaksinasi taunan "ora kudu dadi drama lan kita kudu ngetrapake langkah-langkah sing nggawe kulawarga dadi sekutu, ora medeni," ujare, "kanthi eseman lan akal sehat. Kita bakal metu saka iku, kene kita.”

Babagan kewajiban vaksinasi, Vaia ujar: "Data kasebut ora bisa dibantah: kena infeksi, tiwas, rawat inap, utamane sing serius, pancen adoh saka periode sing padha taun kepungkur lan iki amarga sikap warga lan vaksin sing bener."

FASILITAS ING WILAYAH SKI

– Tuku pass ski sing uga ngidini akses non-eksklusif kanggo mobil kabel, Gondola ngangkat lan chairlifts nalika digunakake karo nutup domes layar: ing wilayah putih lan kuning padha ora diijini tanpa pass Green. Ing zona oranye, Nanging, iku perlu kanggo pass Super Green.

- Tuku pass ski kanggo panggunaan eksklusif saka lift ski liyane saka sing kasebut ing ndhuwur, mobil kabel, gondola lan lift kursi yen digunakake kanthi nutup kubah layar: ing wilayah putih lan kuning mesthi diijini preduli saka kepemilikan. Pass ijo. Ing zona oranye, Nanging, Super Green pass dibutuhake.

KEGIATAN KERJA

- Akses menyang papan kerja kanggo buruh umum lan swasta (kajaba buruh umum sing diwajibake vaksinasi): preduli saka warna wilayah kasebut, sampeyan kudu nggunakake Pass Green, cukup ing "versi dhasar." Semono uga akses menyang kantin kanggo buruh umum.

AKSES LATIHAN LAN KANTOR

- Akses menyang layanan pribadi; akses menyang toko ing njaba pusat blanja; akses menyang toko ing pusat blanja ing weekdays (ora kalebu pre-preian): tansah diijini preduli saka werna wilayah lan preduli saka milik saka Green pass.

- Akses menyang toko ing pusat blanja nalika preian lan dina sadurunge preian (kajaba panganan, kios koran, toko buku, apotek, tembakau): ing wilayah putih lan kuning tansah diijini preduli saka kepemilikan saka Green pass, nalika ing wilayah oranye iku perlu kanggo duwe Super Green pass.

– Akses menyang kantor umum kanggo nggunakake layanan: tansah diijini preduli saka werna saka wilayah lan milik saka Green pass.

SISWA SEKOLAH LAN UNIVERSITAS

– Siswa sekolah menengah lan institut teknis: preduli saka werna wilayah, iku ora perlu kanggo duwe Green pass.

– mahasiswa Universitas: preduli saka werna saka wilayah, iku perlu kanggo duwe Green pass, cekap ing sawijining "dhasar" versi.

KESEHATAN LAN SOSIAL – KESEHATAN

- Akses pengunjung menyang fasilitas kesehatan, sosial-kesehatan, omah, kesejahteraan sosial lan hospice.

BAR lan RESTORAN (KECUALI sing ana ing STRUKTUR Akomodasi)

- Konsumsi ing konter: - Konsumsi ing meja ing njaba: - Konsumsi ing meja ing njero ruangan

preduli saka werna saka wilayah, duwe pass Super Green dibutuhake.

STRUKTUR AKOMODASI (kalebu bar lan RESTORAN STRUKTUR)

– Akomodasi: – Layanan katering sing ora dilindhungi undhang-undhang kanggo tamu saka fasilitas akomodasi ruangan: – Layanan katering ora dilindhungi undhang-undhang kanggo tamu saka fasilitas akomodasi njero ruangan: preduli saka werna wilayah, pass Super Green dibutuhake.

ing wilayah putih lan kuning tansah diijini preduli saka milik saka Green pass. Ing zona oranye, Nanging, iku perlu kanggo pass Super Green.

– Layanan Catering dilindhungi undhang-undhang istimewa kanggo tamu saka fasilitas akomodasi loro njobo lan njero ruangan: preduli saka werna wilayah, iku perlu kanggo pass Green, cekap ing versi "dhasar".

KEGIATAN OLAHRAGA ING STRUKTUR PUBLIK UTAWA PRIBADI

– Olahraga ruangan utawa aktivitas motor, uga ing wilayah piknik lan taman umum: tansah diijini preduli saka werna wilayah lan milik saka Green pass.

- Olahraga njero ruangan utawa kegiatan fisik (gim, kolam renang, pusat nglangi).

– Olahraga ruangan utawa kegiatan fisik (kolam renang lan pusat nglangi): ing wilayah putih lan kuning tansah diijini preduli saka milik saka Green pass. Ing zona oranye perlu nggunakake Super Green pass.

– Rehabilitasi lan aktivitas terapeutik kalebu ing tingkat penting pitulungan (LEA) njobo lan njero ruangan: tansah diijini preduli saka werna saka wilayah lan milik saka Green pass.

- Akses menyang kamar ganti: ing wilayah putih lan kuning kudu duwe pass Green, cukup ing versi "dhasar". Ing zona oranye perlu nggunakake Super Green pass.

– Olahraga tim lan aktivitas olah raga ing pusat olahraga njero ruangan lan klub: ing wilayah putih lan kuning iku perlu kanggo pass Green, cekap ing versi "dhasar". Ing zona oranye perlu nggunakake Super Green pass.

– Olahraga tim lan aktivitas olah raga ing pusat olahraga ruangan lan klub: tansah diijini preduli saka werna wilayah lan milik saka Green pass.

– olahraga kontak njero ruangan: ing wilayah putih lan kuning iku perlu Green pass, cukup ing versi "dhasar". Ing zona oranye perlu nggunakake Super Green pass.

– Olahraga kontak ruangan: ing wilayah putih lan kuning tansah diijini preduli saka pass Green. Ing wilayah tinimbang perlu nggunakake Super Green pass.

KEGIATAN LAN ACARA BUDAYA

– Akses kanggo nuduhake mbukak kanggo umum ing aula teater, aula konser, bioskop, hiburan lan music live panggonan lan panggonan liyane (kanthi kapasitas 100%) ing jero ruangan: preduli saka werna wilayah, kepemilikan dibutuhake saka Super Green pass.

- Akses menyang pameran njero ruangan, musium lan papan budaya liyane: ing zona putih lan kuning kudu duwe Green pass, cukup ing versi "dhasar". Ing zona oranye perlu nggunakake Super Green pass.

ACARA OLAHRAGA

- Akses menyang acara olah raga lan kompetisi ing stadion lan aula olahraga (kapasitas 60% ing njero ruangan lan 75% ing njaba ruangan): preduli saka warna wilayah kasebut, pass Super Green dibutuhake.

PLAY UTAWA KEGIATAN REKREASI

- Akses menyang ruang tari lan diskotik: preduli saka warna wilayah kasebut, sampeyan kudu duwe pass Super Green.

– Partai ora asil saka upacara sipil lan agama: preduli saka werna wilayah, kepemilikan saka Super Green pass dibutuhake.

- preian jalaran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar