Ora ana jab, ora ana panganan: Toko Grosir New Brunswick saiki bisa nglarang pembeli sing ora divaksinasi

Ora ana jab, ora ana panganan: Toko Grosir New Brunswick saiki bisa nglarang pembeli sing ora divaksinasi
Menteri Kesehatan New Brunswick Dorothy Shephard
ditulis dening Harry Johnson

Ketentuan anyar menehi toko kelontong, mall lan salon pilihan kanggo ngetrapake aturan jarak fisik utawa mbutuhake bukti vaksinasi kanggo mlebu ing perusahaan kasebut.
Pranata iki dileksanakake dina iki ing New Brunswick.

Print Friendly, PDF & Email

New Brunswick wis dadi provinsi Kanada pisanan sing ngidini para grosir nglarang pembeli panganan sing ora divaksinasi.

Miturut pranata anyar announced dening New BrunswicMenteri Kesehatan Dorothy Shephard, toko kelontong ing provinsi kasebut saiki diidini mbatalake para pembeli sing ora divaksinasi COVID-19.

Ketentuan kasebut menehi toko kelontong, mall lan salon pilihan kanggo ngetrapake aturan jarak fisik utawa mbutuhake bukti vaksinasi kanggo mlebu ing perusahaan kasebut.

"Kanthi mangsa, cuaca sing luwih adhem, dina sing luwih cendhek, luwih akeh wektu ing njero ruangan lan nambah kesempatan kanggo nyebarake COVID-19," ujare Shephard. "Penting yen kita duwe rencana supaya sistem kesehatan kita ora kepunjulen, nanging uga nimbang kesehatan mental, fisik lan finansial New Brunswickers."

Shephard nyaranake manawa netepi langkah-langkah anyar ora bakal angel. "Iku tumindak cilik sing bisa ditindakake saben wong, nanging yen digabungake, bisa nggawe bedane gedhe," ujare.

Watesan anyar liyane kalebu mbatesi rapat kluwarga nganti 20 wong, nutup rapat ruangan ing 50 wong, lan mbutuhake wong sing ora divaksinasi supaya ora kumpul ing njero ruangan - Natal sing sepi lan bisa uga luwe kanggo wong sing ora divaksinasi. Masker saiki uga dibutuhake ing papan umum ruangan nalika jarak fisik ora bisa dijaga.

New Brunswick warga kudu ndhaptar kanggo lelungan, lan kabeh wong sing ora divaksinasi mlebu ing propinsi kasebut kudu dikarantina lan njupuk tes kanggo mbuktekake manawa dheweke ora kena infeksi sawise 10 dina diasingake. Watesan sing luwih angel, kayata nglarang lelungan sing ora penting ing propinsi kasebut, bakal diwiwiti yen kasus anyar utawa rawat inap munggah menyang tingkat tartamtu.

Pandemi COVID-19 ing New Brunswick minangka pandemi virus penyakit koronavirus 2019, penyakit infèksius novel sing disebabake dening coronavirus sindrom pernapasan akut sing abot 2. Provinsi New Brunswick nduwe kasus COVID-19 paling akeh nomer wolu ing Kanada.

Rencana Aksi anyar, sing duwe watesan lan aturan kanggo nyegah panyebaran COVID-19, nyebabake kebingungan lan frustasi ing antarane New Brunswickers.

Dina iki provinsi ndhaptar 71 kasus anyar lan 3 tiwas.

New Brunswick minangka provinsi/wilayah paling gedhé nomer 11 ing Kanada miturut wilayah kanthi jembaré 28,150 mil persegi. Prakiraan dijupuk ing 2018 nuduhake yen populasi of New Brunswick ana 761,214, dadi provinsi paling padhet nomer 8 ing Kanada. Swara 65% saka populasi manggon ing New Brunswick kang 107 kotamadya.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

57 Komentar

  • WOW, We planned ing ngunjungi New Brunswick arang-arang rauh… ora maneh.

  • Saiki dadi Laboratorium Global kanggo Negara Keamanan Politik Ilmiah Global Militer. Kita ana ing kothak keamanan sing diduweni lan dikelola dening wong-wong JAHAT kaya sing durung katon wiwit Adolf Hitler ~

  • Aku panginten iki bener ing kawitan uga nanging aku riset iku & iku kabar palsu diwiwiti dening wanita ing FB. Sobeys ora nglarang wong sing ora divaksinasi saka toko ing Kanada New Brunswick, dheweke mung bakal ngawasi para pembeli kanggo mesthekake yen ana jarak sosial. Nggawe riset !!

  • Iki njijiki!!!!! Plandemic ing ayunan lengkap lan komunis iki ora bakal mandheg apa-apa kanggo nyegah lan ppl dadi puas kanggo nepaki narasi.
    Melawan maneh ppl sampeyan bakal sabanjuré vaxxed utawa ora. 3rd, 4th 5th boosters ana ing dalan

  • Yen ana wong sing butuh wong kanggo blanja, aku bakal…ora ana sing keluwen ing jam tanganku…aku ora pengin ngumumake status vaksinku ing toko ANY, nanging yen ana sing butuh sembako…

  • Dorothy Shephard kayane wis ndeleng toko kelontong sing akeh banget lan kudu dicekal sajrone urip sing ora ana gunane amarga dheweke dadi wong liya.

  • Toko apa wae sing ngetrapake mandat komunis iki kudu diboikot lan dibuwang. Gawe wong-wong iki mbayar karo panguripane.

  • Iki tiba cendhak ing mratelakake panemume, ALL provinsi kudu tindakake miturut, lan malah pindhah luwih isih; kanggo kabeh sing nampa CERB utawa dhuwit liyane saka pamaréntah, Kesejahteraan etc. Ora vaksin, ora dhuwit!

  • Kanggo sing pracaya iku, sampeyan kudu, Aku ngerti wong ing New Brunswick & iku bener. Iki tanpa mangu komunisme ing Kanada. Panganan iku penting lan uga minangka pakaryan kanggo entuk dhuwit kanggo tuku panganan sing penting, iki barbar apa sing ditindakake dening pamrentah kita, dheweke ora bakal mandheg supaya kabeh wong divaksinasi, saiki dheweke ngetutake keluwen kulawarga !!!
    Iki dudu babagan pandemi, nanging saiki ana vaksinasi, saiki takon dhewe kenapa

  • Ora yakin kepiye kulawarga kelaparan sing bisa uga ora bisa nampa vaksin amarga agama utawa kahanan kesehatan sing nyata. Pamrentah peduli karo kita nanging bakal ngidini kita uga mati kaliren ing mangsa?

  • Iki pancen bener. Iku kabeh liwat internet lan warta. Aja pracaya, pindhah menyang New Brunswick. Dheweke (pemerintah) ora nglarang toko kelontong sing ora diblokir, dheweke ninggalake keputusan kasebut menyang toko. Dheweke nindakake iki amarga dheweke ngerti yen bakal nyebabake gesekan sing bakal nyebabake kekerasan ing antarane wong sing divaxx lan sing ora divaxx lan bisnis tinimbang karo pemerintah. Iku rencana manipulasi sing apik banget. Nanging maneh, iki kabeh Plandemic. Pisanan sampeyan nyebabake kekacauan banjur sampeyan dibagi wong-wong sing ninggalake sampeyan (govn't) katon minangka Juruwilujeng. Kabeh iki ngidini gampang manipulasi wong. Sawise kabeh iki wis mantep lan wong-wong padha wedi lan kaliren, iku ndadekake conquered wong dolanan anak. Apa swara wedhus?

  • Telung tembung: KEJAHATAN TERHADAP MANUNGSA
    Lan sampeyan njaluk ndhukung sampeyan?
    Para penjahat, dhukungan sampeyan ana ing dalan ...

  • Konyol… dadi njaluk jab utawa kaliren? Iki adoh saka tekan panguwasa. Kanggo jab sing ora bisa, utawa nglindhungi sapa saka njupuk utawa maringaken ing….Omicron teka Kanada saka FULLY divaksinasi lelungan. Larangan iki kudu dadi perhatian kita kabeh. MHO.

  • Mugi tenan iki ora bener ing New Brunswick. Yèn mangkono, iki nggegirisi lan diskriminasi kaya iki kudu ora diijini. Iki minangka terapi gen.
    Ora vaksin nyata nanging mesthine pamrentah saiki lan apotek gedhe bakal nyebutake apa wae kanggo "adol" produk kasebut kalebu wong Kanada sing keluwen.
    Komunisme ing Kanada!

  • Aku ora weruh sumber ing informasi iki kadhaptar kene. Apa sampeyan bisa nyunting?

  • Iki ora bakal rampung apik. Yen pharma-gov prihatin babagan kesejahteraan fisik lan mental, kenapa wong keluwen? Apa ora iki kosok balene?
    Pembagian sing ditugasake pemerintah, diskriminasi, pelanggaran piagam (mobilitas) lan saiki keluwen?

    Iki dudu vaksin lan ana sing kudu nantang babagan kasebut. Terapi genetik ora bisa diwajibake. Periode.

    Dibakar bakal dadi asil pungkasan, "Yen aku ora mangan, dheweke ora mangan!" punika game pungkasan.

  • Sing paling medeni wiwit Covid wiwit: ana kanca sing ngandhani babagan iki lan aku percaya.
    Aku banjur googling lan nemokake artikel iki. Wigati kapercayan wartawan. Apa padha muni nyata? Elinga yen sawise sejam nggoleki, aku ora bisa nemokake *apa wae* artikel warta liyane sing ndhukung iki.
    Aku panginten watesan kanggo entuk sembako minangka perkara sing paling medeni wiwit Covid. Aku salah. Sing paling medeni yaiku nalika ana kanca ngandhani babagan larangan iki, aku sementara percaya. Iku ora bener.

  • Iki pancen njijiki. Apa ana sing bisa ngomong mentalitas Nazi? F*** iki s***. Sampeyan ora bakal njupuk hak kita! Vaxxed utawa ora. Sampeyan kabeh kudu ngumpul lan mungkasi cara sing nggegirisi lan ala sing dikarepake jagad iki.
    Regards,
    Belle (kanca Kanada saka Ontario

  • Dorothy Shepard lan antek-antek Nazi kudu mundur. Yen ngono, dheweke ora ngerti, panganan minangka kabutuhan dhasar kanggo urip. Kanggo nolak akses, bakal nyebabake pati. Tuduhake pamrentahan kanthi pembunuhan tingkat 2 yen kedadeyan kasebut. Apa akeh badut sing bener-bener mikir kaya iki. Aku kira topeng ora nyegah kaya sing dikandhakake kabeh wong, nanging kita kabeh tetep nganggo.

    Ie vaksin uga ora pungkasan kabeh dadi kabeh.

  • Kepiye carane wong wadon iki bisa nduweni jabatan panguwasa? Kepiye bedane karo ora ngidini wong-wong Yahudi mlebu ing bangunan sadurunge WW2? Dadi jahat....

  • Sedhih banget yen ana Kanada lan perusahaan Kanada sing bakal tenggelam ing tingkat diskriminasi kanggo virus sing ora ana sing bisa diisolasi. Tangi wong. Pamrentah manipulasi wong apik kanggo tumindak ala. "Pandemik" iki ora didhukung dening ilmuwan sejati, ahli virologi lan ahli epidemiologi, nanging sing dibayar kanggo njaga narasi iki. Hak lan kabebasan kita dirampas. Isin wong-wong sing melu nggegirisi iki. Yen Sobeys pengin nindakake iki marang para pelanggan, ayo padha mandheg blanja ing toko! Dheweke ora kanggo wong, lan uga wis dituku / dibayar!

  • Kanggo cathetan…Toko Sobey ing Nova Scotia wis nginstal gerbang elektronik ing lawang mlebu…dadi iki wis direncanakake sawetara wektu.

  • Para politisi mesthine makili kabeh wong nalika dipilih dening rakyat, ora nyurung agenda perusahaan farmasi gedhe lan reset gedhe Trudeaus sing bakal katon ing wektu kasebut nglawan kabeh wong kajaba para miliarder sing duwe dalan iki. Swabbs Great Reset.
    WEK UP CANADIANS, KITA PUTUS NGANGKUL POLITIKO MELU NENG LUARAN LAN MANGGO POSISI PILIH.

  • Deleng ing Obese Miss Piggy mutusake yen dheweke 'peduli' babagan kesehatan kita. kepriye? Kanthi ngetrapake jab sing mateni kita supaya entuk panganan supaya bisa urip? Yen kita ora mangan, kita bakal mati, sampeyan, Asu! Gantung babi sing njijiki commie!

  • "Lonely lan luwe ing Natal", iku statement paling inhumane aku wis tau maca, sampeyan jijik kula. Lan ngluhurake iki kanthi jelas nyatakake yen sampeyan minangka bagean saka masalah kasebut. Luwih becik ditutup kabeh amarga kita kabeh bisa nyebarake. Minangka wong sing wis kebak divaksinasi, aku ora bakal ngadeg kanggo jinis iki kontrol, negara iki ora maneh tanah free. Aku isin dadi Kanada saiki.

  • luwih becik nglarang wong sing wis divaksinasi uga, amarga lagi nyekel lan nyebarake covid kanthi cepet

  • Kudu isin ngomong Natal sepi lan luwe kanggo unvaccinated. njijiki. Iki dudu Negara gratis maneh.

  • 2 minggu kanggo flatten kurva wis dadi 2 taun iklan vaksin.. mungkasi nyoba kanggo mbusak klompok kontrol. sampeyan ndeleng carane absurdly iki liwat soko sing tansah berkembang, kurang mortality antarane sehat lan enom .. vaksin ora sampurna lan nerangake karo risiko miokarditis, stroke, aneurysms, sindrom pati diwasa dadakan (SADS) lan akeh wong duwe alergi lan alasan sah kanggo ora njupuk. Wong-wong Yahudi uga ditindhes lan diwenehi larangan. Dadi manungsa sing apik lan tahan ora adil. Aja nganti sejarah bola-bali.

  • Elinga wong sing nuduhake kertu lan foto ID sampeyan. Wong lanang sing nggegirisi sing terus-terusan ngawasi bocah-bocah saiki duwe alamat sampeyan. Wong sing mriksa ing bioskop uga padha ngerti ngendi sampeyan bakal ing sawetara jam sabanjure…. Dene wong-wong sing gelem nuruti iki, nalika sampeyan wis tanggung jawab (lan sampeyan bakal) ora ana alesan sing ditampa kanggo tumindak sampeyan marang sesama manungsa. Disiapake uga, nalika sampeyan ana ing dhaptar iki yakin manawa sampeyan bakal ana ing sawetara titik. Apa sing kedadeyan lan saben asu entuk dina. Gusti Allah mirsani sampeyan kabeh lan tumindak nggegirisi sing sampeyan lakoni!!!!

  • Iku sawetara telek setan. Kepiye sampeyan bisa nolak wong sing sehat entuk panganan. Unvax tengen luwih sehat tinimbang divaksinasi. Umume wong sing divaksinasi mesthi lara, aku ngerti saka pengalaman. Umume entuk amacion apa wae varian anyar kasebut. Partai kabeh ing Eropa 60 wong sing divaksinasi amarga mung sing diundang lan kudu negatif saka Covid. Kabeh rampung karo varian anyar. Apa salah karo wong sing ana ing posisi. Sapa sing nggawe sampeyan Gusti Allah. Sing salah ing kabeh cara.

  • Pancen njijiki. Ora divaksinasi ora ateges kena infeksi. Deleng ing nomer. Ngilangi layanan penting kudu dadi pidana lan wanita iki dikunci!

  • Iki ngidak-idak Hak & Kebebasan Konstitusional kita! Iki minangka pembayar pajak sing duwe hak kanggo milih medis kanthi alasan apa wae!
    Muga-muga iki bisa diselesaikan ing Pengadilan Hukum! Aku ora bakal ngunjungi NB preduli saka status vaksin.

  • Iki ngidak-idak Hak & Kebebasan Konstitusional kita! Iki minangka pembayar pajak sing duwe hak kanggo milih medis kanthi alasan apa wae!
    Muga-muga iki bisa diselesaikan ing Pengadilan Hukum! Aku ora bakal ngunjungi NB preduli saka status vaksin.

  • Aku kira iku salah siji provinsi aku ora bakal keganggu ngunjungi. Aku ora percaya yen pamrentah bisa nambani wargane kaya ngono lan aku yakin ora bakal dadi bagean saka vaksinasi utawa ora divaksinasi.