Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kolombia Meksiko Breaking News News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Bandara ASUR nglaporake 4.9 yuta penumpang ing Nopember 2021

Bandara ASUR nglaporake 4.9 yuta penumpang ing Nopember 2021
Bandara ASUR nglaporake 4.9 yuta penumpang ing Nopember 2021
ditulis dening Harry Johnson

Lalu lintas penumpang ASUR kanggo Nopember 2021 tekan total 4.9 yuta penumpang, 7.2% ngluwihi tingkat sing dilaporake ing Nopember 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Grupo Aeroportuario del Sureste, SAB de CV ASUR, klompok bandara internasional kanthi operasi ing Meksiko, AS lan Kolombia, dina iki ngumumake lalu lintas penumpang kanggo Nopember 2021 tekan total 4.9 yuta penumpang, 7.2% ing ndhuwur tingkat sing dilaporake ing November 2019, nggambarake pemulihan sakabèhé ing panjaluk lelungan lan ngluncurake kampanye vaksinasi ing AS lan kemajuan bertahap ing Meksiko, sanajan ana watesan lan syarat ing negara tartamtu ing jagad iki kanggo ngemot panyebaran virus.

Yen dibandhingake karo tingkat pra-pandemi November 2019, ASUR lalu lintas penumpang tambah 5.2% ing Meksiko lan 6.9% ing Puerto Rico lan 12.8% Kolombia. Wutah lalu lintas penumpang ing Meksiko lan Kolombia didorong dening lalu lintas domestik lan internasional, dene pertumbuhan lalu lintas domestik luwih saka ngimbangi lalu lintas internasional penumpang ing Puerto Rico sajrone wektu kasebut.

Pengumuman iki nggambarake perbandingan antarane 1 November nganti 30 November 2021, saka 1 November nganti 30 November 2020, lan 1 November nganti 30 November 2019. Penumpang transit lan penerbangan umum ora kalebu ing Meksiko lan Kolombia.

Ringkesan Lalu Lintas Penumpang


November% Chg 2021vs 2020% Chg 2021vs 2019
Taun nganti saiki% Chg 2021vs 2020% Chg 2021vs 2019


201920202021
201920202021
Mexico
2,785,2771,663,7062,929,72876.15.2
31,047,97214,578,20425,866,85377.4(16.7)
Lalu Lintas Domestik1,411,2821,049,8291,443,17237.52.3
15,196,2258,106,14713,517,01466.8(11.1)
Lalu Lintas Internasional1,373,995613,8771,486,556142.28.2
15,851,7476,472,05712,349,83990.8(22.1)
San Juan, Puerto Rico779,725440,548833,26889.16.9
8,510,5374,331,9498,762,283102.33.0
Lalu Lintas Domestik700,055421,750772,16483.110.3
7,610,3224,062,1308,283,897103.98.9
Lalu Lintas Internasional79,67018,79861,104225.1(23.3)
900,215269,819478,38677.3(46.9)
Kolombia1,036,353455,4731,169,245156.712.8
10,880,9443,610,6669,227,477155.6(15.2)
Lalu Lintas Domestik890,063396,621997,056151.412.0
9,234,6033,100,8997,878,717154.1(14.7)
Lalu Lintas Internasional146,29058,852172,189192.617.7
1,646,341509,7671,348,760164.6(18.1)
Lalu Lintas Total4,601,3552,559,7274,932,24192.77.2
50,439,45322,520,81943,856,61394.7(13.1)
Lalu Lintas Domestik3,001,4001,868,2003,212,39272.07.0
32,041,15015,269,17629,679,62894.4(7.4)
Lalu Lintas Internasional1,599,955691,5271,719,849148.77.5
18,398,3037,251,64314,176,98595.5(22.9)
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar