Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean budaya Education Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

Yayasan Sandal: Wanita Ngangkat, Nguatake Urip sing Luwih Apik

Yayasan Sandal Wanita Nulung Wong Liya Nampa Program
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Yayasan Sandals, kanthi kemitraan karo organisasi liyane, nyedhiyakake dhukungan kanggo wanita sing butuh lan menehi kesempatan nyata kanggo maju. Yayasan percaya yen pemberdayaan wanita duwe pengaruh positif marang urip.

Print Friendly, PDF & Email

Liwat program Women Helping Others Achieve (WHOA), pelatihan ketrampilan ing babagan pertanian, konseling lan bimbingan kanggo bocah-bocah wadon sing dilecehke, peralatan medis kanggo klinik kesehatan masyarakat, lan kesempatan pendidikan kanggo wanita ing Karibia.

Women Helping Others Achieve (WHOA) minangka inisiatif berbasis Karibia sing nyedhiyakake dhukungan, bimbingan, pendhidhikan, lan alat kanggo mbantu wanita sing terpinggirkan golek inspirasi lan kekuwatan kanggo ngowahi urip.

Yayasan Sandal ndhukung program iki ing Karibia, mbantu wanita, kang nerjemahake menyang menehi bali kanggo kabeh masyarakat, mbangun kekuatan marang kekuatan.

JAMAICA

Yayasan Pusat Wanita Jamaika

Program keahlian menjahit setaun: Remaja diwenehake instruksi dhasar babagan katrampilan njahit, lan nggawe sandhangan lan aksesoris kanggo bayi, lan uga nguatake ibu-ibu enom kanggo ngasilake penghasilan. Yayasan Sandals nyedhiyakake mesin lan sumber daya sing dibutuhake kanggo njamin sukses program kasebut.

Dhukungan Teknologi: Nawakake ibu-ibu remaja kesempatan kanggo nerusake pendhidhikan formal utawa ngupayakake latihan ketrampilan sing bisa nyebabake pegaweyan. Ing Yayasan Sandals wis seneng nyumbang kanggo inisiatif iki liwat sumbangan komputer kanggo bantuan ing program Sertifikasi Pendidikan Menengah Karibia (CSEC) lan Antarmuka Pangiriman Virtual (VDI) sing nguntungake para remaja saka pusat desa.

Jaringan Kesehatan Wanita

Kanggo mbantu diagnosis awal lan perawatan langsung kanker serviks, telung piranti lan alat medis sing digunakake sajrone prosedur kasebut wis disumbang.

Liwat pirang-pirang klinik deso, mesin iki mbantu luwih saka 1,000 wanita ing saindenging pulo Jamaika.

GRENADA

Yayasan Sweetwater (Program RISE)

RISE minangka program konseling lan sosial-pendidikan kanggo bocah-bocah wadon sing dilecehke. Liwat Sweet Water Foundation, wanita diijini papan sing aman, pitulungan siji-siji lan perawatan psikoterapi kelompok.

Salah sawijining kasuksesan sing paling penting saka program RISE yaiku bocah-bocah wadon saiki ngerti hak kanggo urip sing bebas saka kekerasan lan saiki duwe rute sing jelas lan bisa diakses menyang keadilan, yen perlu ing mangsa ngarep.

Pendhidhikan seks, nyegah lan marasake awakmu saka penyalahgunaan seksual nggawe setengah saka program kasebut. Lokakarya dianakake ing bidang nutrisi, kesehatan medis lan seksual, keadilan sosial, ekologi/lingkungan, terapi seni, terapi yoga lan seni drum.

GRENROP

Ing pirang-pirang komunitas deso, akeh wanita sing entuk mata pencaharian saka tani subsisten, asring tanpa ganti rugi finansial. Yayasan Sandals ndhukung petani wanita saka Grenada Network of Rural Women Producers (GRENROP) kanggo ngasilake panenan awis sing ditanam ing peternakan lokal kanggo disedhiyakake menyang hotel ing Grenada lan sembako lokal.

Lumantar program kasebut wis ana pembangunan omah naungan loro, panyedhiya nampan bibit, wiji, campuran bibit lan pupuk uga latihan terus. Miwiti proyek kasebut diwenehake dening mitra Coca Cola.

Bahamas

TEMPAT

Liwat PACE (Providing Access to Continued Education) ibu-ibu remaja duwe kesempatan kanggo ngrampungake sekolah menengah lan uga sinau keterampilan. Dheweke dibimbing lan dibimbing kanthi upaya kanggo nyuda kedadeyan meteng sing ora dikarepake. Liwat dhukungan lan kesempatan iki, bocah-bocah wadon enom bisa nyukupi masa depan dhewe lan kulawargane.

Yayasan Sandals wis nyedhiyakake dana kanggo ngrampungake Pusat serbaguna PACE. Bangunan kasebut bakal dikhususake kanggo panyedhiya penyuluhan, perawatan medis lan pangiriman kurikulum sekolah menengah kanggo bocah-bocah wadon remaja sing ngandhut sing wis dilereni soko tugas sekolah amarga meteng.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar