Klik ing kene yen iki siaran pers!

Santa Ain't Comin 'to Town: Dheweke Wis Kene

Bintang tutup digital Desember View VIBE yaiku Sarah Nicole Landry, alias @thebirdspapaya ing Instagram. Dheweke dadi fitur ing wulan iki lan minangka salam kanggo Real Santa Claus: Parents.

Print Friendly, PDF & Email

Sarah Nicole Landry minangka pencipta digital sing wis suwe ing Instagram, podcast dheweke, lan ibune papat, pegatan, garwane, lan wanita sing percaya diri. Dheweke tuwuh komunitas online kanggo nyakup wanita sing duwe pikiran sing padha karo obrolan sing migunani.

Landry tresna alam whimsical lan gaib mangsa Holiday. Diubengi dening Natal pink teken dheweke, Landry ndadekke peran Santa Clause modern kanggo urip, kaya dheweke saben taun kanggo anak-anake.

"[Wong tuwa] nindakake luwih akeh tinimbang sing dakkarepake. Minangka bocah, sampeyan ora mikir babagan carane hadiah dibungkus utawa carane panganan bisa disedhiyakake ing meja. Minangka wong diwasa, sampeyan ngerti banget, "ujare Sarah Nicole Landry nalika ngomong babagan Liburan karo anak-anake dhewe.

Badan iki yakin, Ibu sing luar biasa ngomong babagan nuwuhake komunitase dadi papan pengalaman bareng kanggo wong sing butuh dhukungan, kalebu awake dhewe. Kanggo Landry, Tresna marang dhiri luwih akeh tinimbang mung rumangsa percaya diri, yaiku nuduhake dhewe saben dina. 

"Nalika kita pisanan miwiti brainstorming bab wong kanggo tutup Holiday kita, Aku ngerti kita kudu nindakake soko beda,"Sa Steven Branco, direktur Creative lan pangadeg STAMINA Group Inc. "Ora karakter liburan sing overdone ... Lan sawise ndeleng kampanye Sarah Nicole Landry karo anggur Bodacious, aku teka. Kita kudu ngurmati St. Nicks sing nyata ing njaba (Ibu / Wong tuwa), kanthi lungguh karo sensasi Instagram, tenaga kreatif, percaya diri, Ibu sing luar biasa ... aka @thebirdspapaya, kanggo ngomong kabeh babagan sihir lan tekanan wong tuwa nalika preian. Jaman wis ganti, lan uga narasi, lan kita bangga bisa madhangi lampu kasebut, ing ngarep lan tengah, kanthi Sarah dadi pimpinan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar