Klik ing kene yen iki siaran pers!

Diabetes Tipe 2: Mundhut Bobot lan Kontrol Glikemik sing Luwih Apik

Innovent Biologics, Inc., perusahaan biopharmaceutical sing ngembangake, nggawe lan komersialisasi obat-obatan berkualitas tinggi kanggo perawatan onkologi, metabolik, otoimun lan penyakit utama liyane, ngumumake asil uji klinis fase 1 saka IBI362 (LY3305677), dobel. glukagon-like petide-1 (GLP-1) lan agonis reseptor glukagon ing pasien diabetes tipe 2 ditampilake minangka e-poster ing Kongres Federasi Diabetes Internasional 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Panliten fase 1b dosis kaping pindho kanthi acak, buta kaping pindho, dikontrol plasebo iki ngevaluasi keamanan, toleransi lan farmakokinetik / farmakodinamika IBI362 ing pasien Cina diabetes tipe 2, kanthi dulaglutide minangka kontrol aktif. Patbelas pasien didaftarkan ing saben telung kohort lan kanthi acak 8: 4: 2 kanggo nampa IBI362, plasebo utawa 1.5 mg dulaglutide saben minggu kanthi subkutan sajrone 12 minggu. Regimen eskalasi dosis kanggo IBI362 lan plasebo yaiku 1.0-2.0-3.0 mg (kelompok 1), 1.5-3.0-4.5 mg (kelompok 2) utawa 2.0-4.0-6.0 mg (kelompok 3), kanthi saben tingkat dosis diwenehake sajrone 4 minggu. IBI362 ditoleransi kanthi apik lan nuduhake profil safety sing bisa dibandhingake karo dulaglutide. Kedadean ala gastrointestinal lan nyuda napsu minangka efek samping sing paling umum dilaporake, biasane sementara lan entheng. Ing minggu 12, owah-owahan rata-rata saka garis dasar ing tingkat HbA1c yaiku -1.46%, -2.23% lan -1.66% kanggo pasien sing nampa IBI362 ing kohort 1,2 lan 3, masing-masing (-1.98% kanggo dulaglutide). Amarga variasi sing digawa dening ukuran sampel sing winates, sawise ngilangi pasien kanthi owah-owahan maksimal lan minimal saka awal nganti minggu 12 ing HbA1c ing saben klompok dosis, owah-owahan rata-rata sing disetel saka garis dasar ing tingkat HbA1c yaiku -1.46%, -2.28% lan -1.87% kanggo pasien sing nampa IBI362 ing kohort 1,2 lan 3, masing-masing (-1.46% kanggo dulaglutide). Kangge, rata-rata persen owah-owahan saka awal nganti minggu 12 ing bobot awak yaiku -0.9%, -5.0% lan -5.4% kanggo pasien sing nampa IBI362 ing kelompok 1,2 lan 3, masing-masing (-0.9% kanggo dulaglutide). Perbaikan ing circumference pinggul, indeks massa awak, tekanan getih lan tingkat lipid diamati ing pasien sing nampa IBI362, kanthi tren sakabèhé padha karo sing diamati ing studi fase 1b ing peserta sing kabotan utawa obesitas.

Profesor Wenying Yang saka Rumah Sakit Persahabatan China-Jepang, peneliti utama panaliten kasebut, ujar: "Ing taun-taun pungkasan, agonis reseptor GLP-1 wis nuduhake mupangat bobot awak lan kardio-ginjal kanggo pasien diabetes nalika entuk kontrol glikemik, menehi prospek aplikasi sing wiyar. . Kita seneng ndeleng manawa IBI362, minangka reseptor ganda GLP-1 anyar lan agonis reseptor glukagon, wis nuduhake profil safety sing apik ing pasien China sing nandhang diabetes jinis 2, bebarengan karo macem-macem mupangat kanggo kontrol glikemik, bobot awak lan profil metabolik. Asil kasebut nuduhake kauntungan gedhe saka IBI362 minangka agonis ganda GLP-1 generasi sabanjure tinimbang mono-agonis. Aku yakin karo pangembangan klinis IBI362 ing mangsa ngarep, lan yakin manawa IBI362 bakal terus nuduhake asil sing nyengsemake lan nggawa keuntungan klinis luwih akeh ing uji klinis tahap II sing isih ana kanthi ukuran sampel sing luwih gedhe lan durasi sinau sing luwih dawa.

Dr. Lei Qian, Direktur Eksekutif Innovent, nyatakake: "Saliyane kanggo khasiat kontrol glikemik saka agonis reseptor GLP-1, IBI362, minangka reseptor GLP-1 ganda lan agonis reseptor glukagon, bisa uga bisa ningkatake pengeluaran energi kanthi ngaktifake. reseptor glukagon, entuk bobot sing luwih dawa lan luwih jelas dibandhingake karo agonis reseptor GLP-1 sing selektif, lan nggawa macem-macem mupangat metabolisme kanggo pasien diabetes jinis 2. Mundhut bobot substansial uga wis diamati ing studi klinis fase 1b saka IBI362 ing peserta kanthi bobot keluwih utawa obesitas. Ing panaliten fase 12b 1 minggu iki ing pasien Cina sing nandhang diabetes jinis 2, IBI362 nuduhake safety sing apik, kontrol glikemik sing signifikan lan nyuda bobot awak, kanthi keuntungan lengkap babagan tekanan getih, tingkat lipid lan enzim ati sing umume padha karo tren sing diamati ing klinis sadurunge. sinau. Kita ngarep-arep kanggo nyekseni asil sing luwih kuat ing studi klinis sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar