Klik ing kene yen iki siaran pers!

Kanker Payudara: Apa Sampeyan Cukup Tangguh Nganggo Jambon?

Kampanye akar umbi komunitas Western kanggo nambah kesadaran lan dana kanggo kanker payudara bali menyang Wrangler National Finals Rodeo® ing Las Vegas lan ngumumake $ 37 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

Cukup Tangguh kanggo Nganggo Jambon bali bengi iki menyang Pusat Thomas & Mack ing Las Vegas, Nevada, kanggo ngrameke wengi Cukup Tangguh Nganggo Jambon ing WNFR. Atlet lan penggemar Rodeo padha bakal nganggo klambi jambon amarga tradhisi taunan bali kanggo taun kaping 17.        

Tough Enough to Wear Pink didegake ing 2004 dening Terry Wheatley, garwane lan ibune mantan koboi rodeo profesional Jim lan Wade Wheatley, lan sing slamet kanker payudara dhewe lan Karl Stressman, mantan direktur acara khusus kanggo Wrangler lan mantan Komisaris Rodeo Profesional. Asosiasi Koboi (PRCA). Ide iki kanggo narik gerakan masyarakat kulon kanggo mbantu kulawargane sing nandhang kanker payudara. Tough Enough to Wear Pink night diluncurake ing WNFR karo para pesaing lan penggemar sing padha olahraga jambon kanggo nuduhake dhukungan. Ide iki cepet banget, lan panitia rodeo ing saindenging negara takon kepiye carane bisa nggawa kampanye menyang kutha asale.

Cukup Tangguh kanggo Nganggo Jambon nawakake perencanaan, marketing, promosi lan merchandising support kanggo komite rodeo kanggo tuan rumah acara ing komunitas dhewe. Dhuwit sing dikumpulake tetep ing komunitas kanggo ningkatake deteksi dini lan mammogram, nyedhiyakake transportasi menyang janjian medis, ndhukung klinik lan rumah sakit lokal lan menehi pitulungan kanggo kulawarga.

Terry Wheatley uga dadi Presiden Vintage Wine Estates, perusahaan anggur terkemuka. Anggur sing digawe, Purple Cowboy, menehi 100% bathi kanggo Tough Enough to Wear Pink. Purple Cowboy minangka Anggur Resmi Asosiasi Koboi Rodeo Profesional.

Sponsor loman liyane kalebu: Wrangler, Montana Silversmiths, Twisted X, Cinch Jeans lan Las Vegas Events.

Saben taun, Tough Enough to Wear Pink ngerteni acara penggalangan dana terkemuka Tough Enough to Wear Pink. Taun iki, penghargaan rodeo nomer siji dadi - TETWP Dina Cattlemen. Klompok ulet iki ngasilake luwih saka $ 600,000 sing tetep ing kutha asale. Penggalangan dana liyane kalebu TETWP of Montana, The Cowboy's for Cancer Research lan Twin Falls TETWP.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar