Klik ing kene yen iki siaran pers!

Aplikasi Telehealth Anyar Nawakake Cara sing Luwih Apik kanggo Nglakokake Kantor Medis Virtual

ExamRoom Live nggawe kerja luwih gampang kanggo dokter lan staf. Aplikasi web iki nawakake cara sing luwih apik kanggo ndeleng pasien lan nindakake praktik medis. ExamRoom Live ngilangi ndhaptar sawetara platform kanggo nangani telehealth, pembayaran, olahpesen teks, Efax, lan nelusuri wektu. Saiki kabeh alat operasi sing dibutuhake ana ing sak panggonan! Onboarding butuh kurang saka 10 menit, lan rega diwiwiti $10 saben wulan.

Print Friendly, PDF & Email

Luwih saka riko video.

Pendekatan "ora perlu aplikasi" kanggo telehealth beda karo piranti lunak web konferensi video sing wis sampeyan coba sadurunge. Iki khusus kanggo profesional medis. Lan ora ana aplikasi sing bisa didownload kanggo dokter, staf kantor, utawa pasien.

• Selaras karo peraturan HIPAA

• Nderek alur kerja kantor medis kanggo pasien lan kontak

• Ngidini dokter ngumpulake copay lan nggawe transaksi bisnis liyane

• rega ala carte ngidini laku kanggo milih fitur needed paling

• Dhaptar fitur kalebu telehealth, Efax, SMS, pusat pembayaran, jam wektu, rincian pasien, lan manajer kontak

"We are bungah kanggo ngatasi masalah kanggo wong ing lapangan medical ing cara penting iki," ngandika Josh Lopez, partner lan pangembang ing ExamRoom Live. "Kita mbangun platform iki kanggo nggarap cara kerja kantor dokter lan ukuran kanggo kabutuhan unik."

Saben laku unik.

• Praktek khusus utawa ukuran apa wae bisa entuk manfaat saka alat sing inovatif kabeh-ing-siji iki:

• Fast, gampang persiyapan

• Nglumpukake co-bayar saka patients nalika melu

• Pesen teks, efax lan obrolan kantor nutupi kabutuhan komunikasi

• Dokter bisa njupuk janjian saka meh wae

• Staff bisa kerja saka omah yen perlu

• Dibangun ing fitur jam wektu kanggo trek jam pegawe kanggo payroll

• Rencana fleksibel ngidini sampeyan milih lan milih fitur sing paling cocog kanggo kantor sampeyan

• Dhukungan Friendly saka tim pangembangan basis San Diego

Jempol ing sisih pasien uga!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar