Klik ing kene yen iki siaran pers!

Perawatan Ion Karbon Saiki Luwih kasedhiya kanggo Pasien Kanker China

Terapi ion karbon minangka teknik terapi radiasi sing paling maju sing bisa efektif kanggo tumor kompleks sing angel diobati kanthi cara konvensional. Pasar kanggo terapi ion karbon entuk momentum ing China kanthi sawetara fasilitas sing lagi dibangun, utawa ing tahap perencanaan.

Print Friendly, PDF & Email

RaySearch Laboratories AB (publ) ngumumake pesenan gedhe kanggo sistem perencanaan perawatan RayStation dening Lanzhou Ion Therapy Co, Ltd., produsen sistem akselerator Cina kanggo terapi ion karbon.

Lanzhou Ion Therapy Co, LTD (LANITH), dumunung ing kutha Lanzhou, spesialisasi ing pangembangan lan instalasi piranti medis nggunakake ion karbon lan ion abot liyane. LANITH saiki wis milih RayStation kanggo njamin presisi dosis maksimal lan efisiensi alur kerja.

Pesenan kasebut kalebu lisensi RayStation kanggo telung fasilitas terapi ion karbon anyar ing China. Instalasi RayStation lengkap kalebu modul kanggo mindhai sinar potlot ion karbon lan kanggo perencanaan terapi foton konvensional.

Nilai pesenan total udakara MEUR 5.6 (kira-kira MSEK 56), kalebu kontrak layanan limang taun, lan eksekusi pesenan gumantung marang reresik pasar NMPA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar