Klik ing kene yen iki siaran pers!

Tes Omicron Sukses karo Innova

Varian keprihatinan WHO, galur Omicron wis nyebar ing saindenging jagad ing sawetara minggu kepungkur, kanthi puluhan kasus sing dideteksi ing Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

Innova Medical Group, Inc., inovator skrining kesehatan lan diagnostik global lan produsen lan distributor kit uji aliran lateral paling gedhe ing donya, wis ngonfirmasi manawa Tes Antigen SARS-CoV-2 perusahaan ndeteksi varian Omicron.

Nanggepi muncule varian kasebut, langkah-langkah pamrentah sing ditindakake minggu iki wis ngetrapake maneh topeng wajib ing Inggris ing toko lan transportasi umum.

Nalika peneliti makarya kanthi sregep kanggo nemtokake khasiat vaksin lan booster marang varian anyar, tes cepet minangka alat sing penting banget kanggo ngontrol panyebaran virus kanthi efektif lan mbantu komunitas tetep aman. Innova wis dikonfirmasi Tes Aliran Lateral efektif kanggo ndeteksi varian B.1.1.529 (Omicron).

Innova miwiti ngevaluasi varian kasebut sawise diterbitake dening WHO ing pungkasan November lan asil kasebut dikonfirmasi ing laboratorium liyane.

Akeh panaliten ilmiah uga screening kesehatan masarakat sing terus-terusan kanggo jutaan wong kanthi rutin nuduhake tes antigen kanthi cepet minangka alat penting kanggo ngenali wong sing kena infeksi kanthi cepet lan adil, sanajan ora nandhang gejala COVID-19, kanthi cara kasebut. mung ora bisa ditindakake kanthi tes basis lab sing luwih alon, luwih larang. Iki dadi luwih penting sawise saran awal Gejala varian Omicron bisa luwih entheng ing sawetara wong tinimbang galur liyane.

Nalika virus terus ngowahi asam ribonukleat genetik ("RNA") kanggo ngasilake varian anyar lan duweni potensi luwih nular utawa luwih mbebayani, tes antigen Innova, sing ndeteksi macem-macem protein ing virus, asring bisa dadi alat sing luwih efektif kanggo ngontrol panyebaran. lan nyuda lonjakan tinimbang cara liyane, kayata tes PCR.

Yen ditambah karo kapasitas produksi Innova sing akeh banget, kemampuan deteksi sing amba saka tes antigen cepet Innova, sing wis disebarake sacara luas dening pemerintah ing Inggris ing macem-macem kasus panggunaan luwih saka setahun saiki, nggarisake peran Innova minangka mitra kritis. kanggo negara lan bisnis padha ing ngemot galur luwih nular.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar