Klik ing kene yen iki siaran pers!

National Fallen Firefighters Foundation ngluncurake Podcast Duka Anyar

Ngenali yen preian bisa dadi tantangan kanggo wong sing ngalami kerugian, tim Program Keluarga ing National Fallen Firefighters Foundation (NFFF) ngluncurake sing pertama ing seri enem episode podcast anyar, Duka ing Kemajuan.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika podcast fitur Fire Hero Families saka petugas pemadam kebakaran sing tiba sing wis diajeni ing National Fallen Firefighters Memorial ing Emmitsburg, MD, crita-crita sing dicritakake dening wong-wong sing dikasihi sing tiba bisa dadi pitulungan kanggo sapa wae sing ngalami kasusahan utawa mundhut tragis.

Rungokake Keluarga Pahlawan Api Nuduhake Pengalaman-lan Sinau

Saben episode ngarahake topik tartamtu kayata nggawe sistem dhukungan anyar, berkembang ing tengah-tengah "pangarepan" komunitas lan nemokake cara sing efektif kanggo ngurmati wong sing ditresnani. Ing episode perdana fitur Ohio kang Sharon Purdy, kang volunteer firefighter bojomu, Lee, tilar donya amargi serangan jantung ing baris saka tugas. Sharon nggunakake apa sing disinaoni liwat pengalaman tragis iki kanggo dadi pengacara kanggo anggota kulawarga liyane-nyatane, upaya dheweke nyebabake ekspansi program Hometown Heroes sing menehi keuntungan kanggo para petugas keamanan umum sing slamet. Crita kuat Sharon mung minangka salah sawijining conto topik sing ditliti ing seri anyar.

Miturut Beverly Donlon, Direktur Program Keluarga NFFF, tujuan utama seri anyar iki yaiku "inspirasi pamireng kanthi pesen pangarep-arep lan marasake awakmu, supaya bisa entuk katrampilan ngatasi kanthi ngrungokake kanca-kanca sing wis ngalami kedadeyan tragis." Tujuan liyane yaiku kanggo menehi inspirasi dialog babagan masalah kontemporer sing ana gandhengane karo kasusahan, penyembuhan, lan ketekunan-lan narik cara anyar kanggo ndeleng jagad lan nyambungake karo wong liya. Ing saben podcast, spesialis kasusahan NFFF, Jenny Woodall, melu obrolan lan mbantu nggampangake crita saben crita.

Sakabèhé, seri enem-bagéan anyar nyritakaké crita saka sudut pandang umur, jender, lan peran kulawarga. Saben menehi pesen inspirasi, pangarep-arep, lan daya tahan khusus kanggo pamireng sing ngalami kasusahan utawa ngerti sapa wae. Liwat loman Fire Hero Families sing nuduhake critane dhewe, NFFF duwe tujuan supaya wong liya golek pangarep-arep sajrone musim liburan-lan ngluwihi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar