Klik ing kene yen iki siaran pers!

Kesehatan Seksual AS dadi Top $9 Milyar Kanthi Fitur Anyar

Pasar kesehatan seksual AS samesthine bakal tuwuh ing CAGR udakara 8.27% sajrone periode 2020−2026. Analisis jero lan wawasan sing didorong data babagan pengaruh COVID-19 kalebu ing laporan pasar kesehatan seksual AS.

Print Friendly, PDF & Email

Sorotan Utama sing Ditampa ing Laporan:  

• Panjaluk produk kesehatan seksual saka saluran online akeh banget ing AS.

• Ease saka akses menyang internet lan penak lan comfort saka blanja kanggo produk iki liwat saluran online wis mbisakake wutah saka basis konsumen sudhut ing negara.

• Produk kesehatan seksual sing ditawakake online larang regane amarga asring diwenehake kanthi rega diskon, sing narik pangguna pungkasan sing sensitif rega. Media sosial minangka cara sing efektif kanggo promosi lan nyopir panggunaan kondom wanita ing antarane wanita.

• Vendor lan pengecer ngupayakake kapentingan sing saya tambah akeh ing antarane target pamirsa. Ana upaya terus-terusan dening vendor kanggo nggunakake iki kanggo ngilangi stigma, tabu, lan label pornografi sing dipasang ing pasar lan ngganti produk kesehatan seksual menyang rak-rak utama.

• Ana mundhak ing dikarepake kanggo kondom roso saka wanita lan pasangan. Akeh vendor label pribadi cilik sing mlebu pasar kanthi macem-macem produk khusus kanggo pangguna pungkasan.

• Panjaluk kondom wanita B2B sing mundhak bakal nyebabake penurunan biaya saben unit. Nanging, nalika vendor nggedhekake kehadirane ing pasar eceran, ASP saben potongan bakal mundhak sajrone ramalan.

• AS Kidul ndominasi pasar kesehatan seksual kanthi bagean udakara 35.28% ing taun 2020. Negara kasebut samesthine bakal nyekseni CAGR sing signifikan 8.53% sajrone ramalan.

• AS Kidul bakal terus dadi pasar paling gedhe kanggo kondom sajrone ramalan.

• Panjaluk kondom wanita bakal nyekseni daya tarik sing kuat ing negara kasebut sawise tekane kondom wanita murah lan ngembangake kehadiran ritel pemain utama.

• Panjaluk kondom dikira-kira mundhak saka para panuku institusi kayata USAID, UNFPA, WHO, lan LSM lan yayasan liyane.

• Pangembangan produk sing terus-terusan lan nggawa fitur-fitur anyar minangka kunci kanggo entuk wutah dodolan sing dhuwur.

• Perusahaan kanthi sumber daya teknis lan finansial sing luwih apik bisa ngembangake produk inovatif sing ndadekake produk pesaing ora efektif sanajan sadurunge diluncurake ing pasar utawa sadurunge biaya R&D bisa pulih. Mulane, vendor kudu ngembangake teknologi anyar. Pemain internasional saiki ndominasi pasar. Nanging, sawetara pemain regional lan manca sing duwe pangsa pasar cilik uga ana ing pasar.

• Kebutuhan sing paling penting lan langsung kanggo kondom ana ing antarane wanita lan bocah-bocah wadon. Vendor sing bisa nambah kemampuan kanggo ngebaki basis pelanggan iki samesthine bakal entuk keuntungan kompetitif ing pasar.

• Penjualan kondom kena pengaruh drastis ing taun 2020, utamane ing H1 taun 2020. Paruh pertama taun 2020 ngalami penurunan gedhe ing penjualan kondom kanthi nyebarake virus COVID-19. Nanging, pengaruh COVID-19 ing pasar kondom paling angel ing Q1 lan Q2 nalika kunci kasebut ketat. Kanthi nyuda larangan lan miwiti maneh produksi, pasar kondom wiwit pulih.

Penawaran Kunci: 

• Ukuran Pasar & Prakiraan dening Revenue | 2020-2026

• Dinamika Pasar - Tren utama, pembalap pertumbuhan, larangan, lan kesempatan investasi

• Segmentasi Pasar - Analisis rinci miturut produk, jender, saluran distribusi, lan geografi

• Landscape Competitive - 7 vendor tombol lan 26 vendor liyane profiled ing laporan

Pasar Kesehatan Seksual AS - Segmentasi

• Ing taun 2020, segmen dolanan seks ndominasi pasar kanthi pangsa 52.01%. Produsen lan pengecer dolanan seks ngupayakake kapentingan sing saya tambah akeh iki kanthi nawakake produk lan "starter kit" kanggo para pelanggan sing kepengin weruh. Iki samesthine bakal nyebabake tuwuhing segmen ing pasar.

• Kebutuhan kanggo marketing cocok saka sawetara produk kesehatan seksual katering kanggo syarat jender kuwi prioritas dhuwur ing industri kesehatan seksual saiki. Pelanggan lanang cenderung menehi kesempatan sing luwih apik kanggo vendor ngembangake produk kanggo pasar kesehatan seksual. Luwih saka 30.1 yuta wong nandhang disfungsi ereksi ing AS mung, mula, nggawe kesempatan gedhe kanggo produsen pelumas seksual amarga butuh pelumas dening wong.

• Entri produsen kondom kayata Reckitt Benckiser lan Church & Dwight menyang pasar nambahake dodolan dolanan seks lan pelumas seksual liwat toko eceran kayata toko khusus seks lan supermarket. Kajaba iku, luwih saka 95% pengecer online nawakake produk kesehatan seksual kanthi rega diskon tinimbang dhaptar dhaptar sing bisa ditrapake ing toko khusus seks lan saluran distribusi bata-lan-mortir liyane.

Pasar Kesehatan Seksual AS miturut Produk

• Sex Toys

– Alat getar

- Uang karet

– Cock Rings

- Vagina Karet

- Manik-manik Anal

- Blindfold / Wulu

- Sabuk & Strap-on-Penis

– Perbudakan Gear

• Kondom

- Lateks & Non-Lateks

– Branded & Institusional

– Lanang & Wadon

• Lingerie endah

• Pelumas Seksual

-Basa banyu

- adhedhasar silikon

- adhedhasar lenga

– Hibrida

• Liyane

Pasar Kesehatan Seksual AS miturut Gender

• Lanang

• wadon

Pasar Kesehatan Seksual AS miturut Saluran Distribusi

• Eceran Offline

• Toko Khusus

• Pemain Pasar Massa

• Toko Obat / Apotek

• Toko Grosir

• Eceran Online

Pasar Kesehatan Seksual AS - Dinamika

Pemain saya fokus ing ngluncurake produk sing estetis, terjangkau, lan nyenengake kanggo nyekseni peluncuran sawetara produk inovatif ing pasar. Contone, Perusahaan kayata Veru (The Female Health Company), Cupid Limited, HLL, Silk Parasol, lan Tianjin Condombao Medical Polyurethane Tech. Co minangka sawetara pembuat pendapat ing pasar kondom wanita, lan produke kalebu Kondom Wanita Origami, Kondom Panty Wanita, Kondom Sensasi Natura, lan kondom sing bentuke dumbbell. Penawaran kondom mewah menehi rega premium lan kanthi mangkono dadi generator penghasilan sing gedhe kanggo akeh perusahaan. Kompetisi pasar samesthine bakal saya tambah akeh kanthi nambah ekstensi produk / layanan, inovasi teknologi, lan kegiatan M&A.

Pembalap Kunci lan Tren nggawe Pertumbuhan Pasar:

• Tuwuh Penetrasi Pasar Digital

• Inovasi ing Desain Kondom

• Program Pendidikan Seks Nyopir Kesadaran

• Nambah Penerimaan Produk Kesehatan Seksual ing antarane Wanita

Pasar Kesehatan Seksual AS - Geografi

AS nduwe salah sawijining populasi sing paling aktif sacara seksual babagan panggunaan kondom lan pelumas seksual. Pembeli institusi kayata USAID, UNFPA, Bill & Melinda Gates Foundation, lan PSI minangka panyengkuyung wutah utama kanggo pasar kesehatan seksual ing AS. Texas, Florida, lan North Carolina nglaporake kontribusi pasar paling dhuwur ing antarane negara bagian Kidul. Pamrentah fokus banget kanggo nyegah lan nglawan HIV ing AS Kidul, sing uga nambah tuwuhing pasar kesehatan seksual AS. Gunggunge populasi Texas ing taun 2019 kira-kira udakara 29 yuta, kanthi udakara 11 yuta unit rumah tangga. Populasi sing akeh banget lan jumlah omah sing akeh bakal ndhukung panjaluk produk kesehatan seksual. Salah sawijining faktor utama sing nyopir pasar ing AS yaiku penjualan institusional sing kuat dening lembaga pemerintah lan federal, NGO, lan organisasi amal. Pemain samesthine bakal nggawe fasilitas sing luwih apik ing wilayah iki lan njaga fasilitas lepas pantai kanggo nambah bathi lan ekspansi basis pelanggan, sing bakal nyebabake panjaluk pasar kesehatan seksual AS.

Pasar Kesehatan Seksual AS dening Geografi

• Kidul

• Kulon

• Mid-Kulon

• Lor-Wétan

Vendor Kunci

• Lifestyles Holdco Pte. Ltd

• Gréja & Dwight

• Produk Diamond

• Reckitt Benckiser Group

• Okamoto Industries

• Karex Berhad

• Dok Johnson

Vendor liyane sing misuwur

• BioFilm

• B. Cumming

• Ati-ati nyandhang

• CalExotics

• Calvin Klein

• Produk Dikuwasani

• Good Clean Love

• Guy & O'Neill

• HBM Group

• ID Lubricants

• Innovus Pharma

• L Brands

• Urip Well Brands

• Laboratorium Walikota

• MD Science Lab

• PHE

• Beauty Sensuous

• Parasol Sutra

• Cairan

• Kondom StaySafe

• STRATA Various Product Design

• Suki (OhMiBod)

• Topco Sales

• Laboratorium Trigg

• Veru Healthcare/Perusahaan Kesehatan Wanita

• Merk XR

Jelajahi profil kesehatan lan kesehatan kanggo ngerti luwih lengkap babagan industri.

Waca sawetara laporan laris:

• Pasar Kondom - Global Outlook lan Prakiraan 2021-2026

• Pasar Kesehatan Seksual - Outlook & Ramalan Global 2021-2026

• Pasar Pelumas Seksual - Global Outlook lan Prakiraan 2019-2024

• Pasar Kesehatan Seksual ing Eropa - Outlook Industri lan Prakiraan 2019-2024

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku ngerti, faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar kesehatan seksual ing Amerika Utara yaiku improvisasi lan inovasi ing dolanan seks, lan kondom. Pangembangan produk sing terus-terusan lan introduksi fitur-fitur anyar minangka kunci kanggo nggayuh pertumbuhan penjualan sing signifikan.